kar ve buz =soğuk kesinlikle hayır binmem
Yağmur demem Çamur demem ama Karda da binmem.
Karda bile binerim , kayakçılarla yarışırım.
Sabunmuyum eriyeyim yağmurda da binerim
Hava sıcak olsun yağmurda da karda da binerim
Yağmurda binmem 1 haftalık hava durumunu takip ederim
Tatlı su motorcusuyum kuru zeminin hastasıyım
kar ve buz =soğuk kesinlikle hayır binmem
brindar der ki bezen motosiklet hız tutkunlarına hayat, yalnızlığada ilaç gibidir.
İşleyen demir pas tutmaz, bu sebeple benim için en az 15 günde bir 100km mecburi.
Motoru silika jel ile kışın saklama şansım olsa binmezdim, ama üzerindeki rutubeti atmak için geriye kalan tek alternatif ısıtmak, bunun içinde binmek şart.
Bugün 100km'sini yaptı yavrucak, bende iliklerime kadar dondum
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Kar olmadığı her koşulda binerim, ancak istanbul yolları çok kirli, çamurdan motor gözükmüyor....
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
kar olmadıkça kullanırım hatta bi keresnde hafif kardada kullandm ama yerler tutmamıştı tabi
Burada hava sıcaklığı eksileri gorunce motor dışarıda duruyorsa telli fren ve gaz tertibatları donuyor.. Benim frenler hidrolik olduğu için tamam ama geçen akşam gaz teli - gaz kütüğü komple dondu. Bu yüzden eve rolantide çalışır motoru iterek gitmek zorunda kaldım.
Ama kar ve buz sözkonusu ise iş ip cambazlığına dönüyor, kar tuttu mu motor yatar dinlenir.. Aksi takdirde kaza kacınılmaz olur!
yağmur camur kar rüzğar...hiş bişey engel olamaz benim motosiklete binmeme.....yeterki binmek isteyeyim...bilmem neden ama kuryelik yaparken özellikle uzak mesafelere gitmek isterdim yağmurla birlikte..zevk meselesi mi dersiniz delilikmi dersiniz bilmem......
özellikle karlı havalarda motor kullanmayı çok seviyorum bana kalsa hergün kar olsun eğer karda motor kullanabiliyosanız heryerde kullanırsınız
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
Sadece güzel havalarda binerim
istanbulda geçen hafta yağan karda bile otobandan işe gittim geldim, çok yağıyordu yerlerde kayıyordu, ani frene maruz kalmamak çok büyük ustalıktır
asfalt soguk lastikler iyi tutmuyor yolu,kışın pek binmemek gerek aslında ama dayanamıyor insan
Arkadaşlar ben de Ankara'da gazete dağtımı yapıyorum.Soğuk hava da kullanmak istemesem de mecburen kullanıyoruz. Büyük kolaylık ama geçenlerde buzlanmanın olduğu yolda gazı iyi ayarlayamayınca yeri öptüm.Çok dikkatli olmak lazım bu havalar da
dostum çok doğru söylüyorsun
yollar çamur yüzünden buz tutmuş gibi kayıyor. yol kuru ama lastikler çamurdan yola tutunamıyor.
geçen yaz sadece güzel havalarda binerim diye hesaplıyordum ama işe motorla gittiğim için pekde sorun olmadığını gördüm ...
kar olmasın daha doğrusu yollar kaymasın her koşulda binerim ...
kuru zemin olsunda soğukluk önemli değil..
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
motorum olsa kar hariç binerim
karda da binerim de trafiğe çıkmam çünkü daha okula giderken 11 tane kaza gördümbirinde yokuşta 7 araba birbirine girmişti.10-15 metre arkalarında da 2 araba birbirine girmişti.bi de tam bizim okulun yanında 2 araba birbirine girmişti.
facebook.com/kaskafa
buzlanma olmadığı müddetçe,tüm hava koşullarında biniyorum.
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
En son kar deneyimimden sonra hayır. Sabahında birşey yoktu, akşama kar yağdı, mecbur motosikleti eve götürmem gerekti, 2 sefer yolda yan yatırdım, Allahtan koruma demiri var. Soğuk veya yağmur olması önemli değil. Kar oldu mu oyun bozuluyor.
Free Motorcycle Team
havalar soğuk veya sıcak farketmez yeterki yağmur çamur kar olmasın yeter birde giittiğim yol güzel asfalt olsun bu hafta sonu yine bebeğimle gezmeye çıkacağım enfazla 75 80 km falan bir yol yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl çalıştıracağım iki hafta oldu hiç binemedim çalıştıramadımda işşallah çalışır
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Karda bile bindim hatta geçen hafta Delmece yaylasına gittik ama son derece riskli, tavsiye etmem.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
kar hariş her havada binerim
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)