opetten alıyorum.
opetten alıyorum.
Tabiyki yerli akaryakıt firmasından ve onların içindeki en iyi yerli OPET ten alıyorum. Arkadaşlar çok ince bir konu ama akaryakıtta yerli kullanalım, kullanalım ki ülkemizdeki akaryakıt litre fiyatlarının düşmesine katkıda bulunalım. Lütfen duyarlı olalım. Saygılarımla.
ben totol kullanıyorum. memnunum. şhell 2 km uzaklıkta bide depoyu orda fullicem bakam nasıl gidecek
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:35 ----------
totelde hediye çok gençler bide, haberiniz osun ne zaman gitsem bez verirler bana motorunda bulusun diyolar lazım olur diyolar verilor sonra limonota vişne suyu, çay falan ikramlar bol yani.
shell ve petrol ofisinin yakıtı çok fark ediyor. bugün shell de depoyu fulledim. motor daha bi rahatladı sanki.
aytemiz veya bp
Denemek için opetten aldım, normalde yaptığım kmden 70-80 km daha az yol yaptım.
türk kurumlarını tercih ediyorum bunun başında da TP geliyor
Çok uzun yıllardır motosikletli kurye olarak çalışan biri olarak birinci tercihim opet ikinci tercihim shell.
Herşeyi iade edebilirsiniz zamanı asla!
http://www.teknikkurye.com
Akılı kelden yakıtı shellden alırım.
slmlar ben izmirde teco markadan alıyorum benzini heryerde 4,23 ben teco'dan 3,90 dan aldım depoyu fulledim bugün ve 1 senedir teco'dan kullanıyorum on numara benzin ve benzinlik
Opetten almak istiyorum yerli olduğu için ama daha titreşimli çalışıyor opetin benzini ile. Genellikle shellden alıyorum.
Opet kullanıyorum. Yolda çişim gelince opette çiş yapıyorum. Hava basmak için de opete gidiyorum. Temiz güzel hizmet veriyorlar. Tuvaletleri temiz en basitinden. Yerli firma, dünyada petrol savaşlarını çıkaran kızkardeşlere para yedirecek değilim. Benzin hepsinde aynı bence, bir farkını görmedim diğerlerinden aldığımda da. Tavsiye ederim her türlü.
Türk Petrol veya lukoil. Gerisine kuruş kaptırmam.
Opetten aliyorum bende
Bugüne kadar motosiklet kullandığım süre boyunca öncelikle Shell, bulamadığım yerlerde Opet'ten aldım. Bugün bilmediğim bir yerde bezninim azalınca ne olur ne olmaz diye Petrol Ofisi'ne mecburen girip 20 TL lik aldım.
10km kadar sürüş yaptım ama sanki böyle bir tuhaflık var. Ya ön yargı yada gerçek. Ama bir daha PO dan almam.
Total.
1- Çünkü Fransızlar rafineri-akaryakıt-madeni yağ alanında çok ilerideler. Bakınız: Motul ve ipone
2- Çünkü TEB TOTAL kredi kartım var, sürekli tüm istasyonlarda %5 indirim ile yakıt alıyorum.
Notlar:
* Total Türkiye'yi Demirören Holding satın aldı.
* 8 yıldır akaryakıt sektöründe çalışıyorum.
Benzinde yapmadım ama otomobilimde Excellium Eurodiesel diğerlerine göre daha çok götürüyordu aracımı.
Diğer taraftan %5 indirimim olduğu için zaten kafadan %5 daha fazla gidiyorum aynı paraya.
Otomobilime LPG'yi Türkiye Petrolleri'nden alsam da motosikletime de otomobilime de benzini Opet'ten alıyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)