Anketleri 3 kez inceledim ama böyle bi konu bulamadım.Eğer görememişsem beni uyarın please
Fİrmaları alfabetik sıraya göre şey ettim
Anketleri 3 kez inceledim ama böyle bi konu bulamadım.Eğer görememişsem beni uyarın please
Fİrmaları alfabetik sıraya göre şey ettim
Yerli malı yurdun malı
Ama satılıcak diye bişey duymuştum hala satılıyo mu satılıdı mı yoksa satılıcak mı emin değilim?
[COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:
Shell ve BP açık ara bence iyi yakıt satan firmalar, ancak Petrol Ofisi de bence onlara çok yakın kalitede yakıt satmaya başladı
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
petrol ofisi veya shell bence en iyi akaryakıt firması
1. bp
2. petrol ofisi
Belki kullanım kaynaklı belki psikolojiktir bilmiyorum ama ne zaman shell'den alsam daha az km yapıyorum.
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Yine de yaşıyor insan, merak yüzünden. Yeni bir şeyler bekleyip duruyor...
Bp,çünkü evime daha yakın.(500mt)Kalitesine güveniyorum.Opet yakın olsa oradan alırdım(1 km)
neden diye sormayın, ezelden beri elimden geldiğince bp den alırım, şimdiye kadar hiçbir motorumda benzinden problem yaşamadım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Daima shell şu ana kadar hiöbir problem yaşamadım yakıtı tr de satılan en kaliteli yakıt bence .
Bende shellden alırım her zaman
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
smart kart olayı yüzünden shell kullanıyordum.motorumda egzozda patlama olmaya başlayınca motor ustası arkadaşımın tavsiyesiyle petrol ofisi ne döndüm sorun düzeldi nedense
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
total çok fena total... içine ne katıyorlarsa benim motoruma hiç iyi gelmedi vuruntu yaptırdı tamırcım totalden mı alıyosun sen benzını dıye sormustu değistirmemi tavsiye etti sorun duzeldi.
0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...
PO(petrol ofisi) diyorum,hem kaliteli hemde ½50 yerli sermaye.paramın nereye gittiği benim için önemli
MOTOR bence bır hastalıktır.
bugüne kadar bir kere akpetten benzin aldım su çıktı benzinden motor iki gün serviste yattı
ondan sonra her daim shellden aldım hiç bir sorun yaşamadım
hangisi ucuz sa ondan alırım uleeyyynnn??? yok yaban bunu demiyordu galiba?
Opet tabiki yerli mali cunku ne Fransizlara ne de Ingilizlere gereksiz yere para yedirmek istemiyorum.
We are many...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)