ben bi ara full den aldım ama yakıt sanki çabuk bitiyo gibime geldi
opete döndüm bariz farketti.
bu şekilde bi tespit yapan yada tahmini olan varmı?
bide ucuz yani ama çok şaşırtıcı
ben bi ara full den aldım ama yakıt sanki çabuk bitiyo gibime geldi
opete döndüm bariz farketti.
bu şekilde bi tespit yapan yada tahmini olan varmı?
bide ucuz yani ama çok şaşırtıcı
opet den alıyorum
TECO dan alıyorum yeni yayılmaya başladı opetin akaryakıtını satıyolar daha uygun fiyata. Teco bulamazsam opet.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
teb totalde %5 indirim yaptığından benzini total den alıyorum
işte bunu duymak istiyordum ya :D
BP den alıyorum mecbur kalırsam opette oluyor ama Bp ile daha fazla km yapıyorum gibi gelio :D
İnsanlarıda Para Gibi Işığa Tutun, İçinde "ATATÜRK" Yoksa Sahtedir!!! - "Don't ride faster than your angels can fly"
Opetten alıyorum çok memnunum.Garanti Bonus Karta da en çok bonusu o veriyor.İstasyonları da diğerlerine göre bariz çok daha iyi gerçekten
bp den alıordum opetten almaya başladım bir depoda (62 TL ye doluyor depom) 42 km fark etti
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
her zaman shell tercih etmişimdir.. süt gibi
uzaklar yolcusu.
indirimden dolayı full den alıyordum şirket araçlarıda dahil şöferlerden çok yakıyor diye şikayet gelince totala döndüm şirket kartı çıkarıp %7 para puan yüklüyorlar mecburen maliyet hesabından dolayı
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Shell. diyorum.
Shell 97 oktan
98' Honda CBR600 F3 Repsol
07' Fz6 Fazer -> 08' Cbr600 RR -> 98' Cbr600 F3
açıkçası motorum yok ama arabaya benzini bp den almaya dikkat ediyoruz neden bilmiom ama bp güven ve kalitelilik hissi veriyor sanki
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
kusura bakmayın ama benzine 1 kuruş zam gelince yaygaraları kopartıyorsunuz,
yakıtı diğerlerine göre en az %7 ucuz satan bi firmadan sadece 10 kişi yakıt alıyor
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama
Benzin aldığım firma anket seçenekleri arasında bile yok. Turkuaz 95 oktan benzinin litresi 3,96 tl Nasıl tercih etmiyim şimdi. Benzinide iyi. 1 senedir devamlı buradan alıyorum.
yakıtın kalitesini markadan çok akaryakıt istasyonu belirler aslında,çünkü markası güzel olan yakıta nerden bilelim su katmadıklarını
Asfaltı öpmeyen motorcu,motorcu değildir...
Onlara göre şeytan icadı, bize göre fizik kanunları..
Henüz motorsiklet almadığım için arabamla olan tecrübemi aktarıyorum.
Ben aracıma ismi Ankara'da sadece iki istasyonda olan, nakit alacaksanız 105 liralık benzini 100 liraya alabildiginiz istasyondan 1 kereye mahsus 100 liralık benzin aldım. İstasyondan ayrıldıktan bir kaç dakika sonra motorum artık eskisi gibi tepki vermiyordu. Anlık performans artışı ve düşüşleri içerisinde eve ulaştım. Sonra ustaya götürdügümde benzinin yogun solventli oldugunu ögrendim. Benzin pompasını söktük, depoyu boşalttık vs. Usta, benim anlamadıgım bir sesten sorunu anladı. Bu arada aynı istasyondan Honda civic'i olan bir arkadaşım sürekli alır ve hiç bir kötü yanını hissetmedigini söylerdi iki senedir, geçenlerde motor yaptırdı. Benim aracım ise benzin seçer, oktanı düşük benzine bile EPC ışıgı yakar sagolsun. Benim aracın motoru direk tepki koydu benzine. EPC ışıgını yakamadı ama motor bariz anormal çalıştı.
Epdk adına ölçüm yapan denetmen birinden ögrendigime göre, her firmanın benzininde, sadece o firmaya özel bir marker varmış. Bu marker Epdk tarafından mı yoksa başka bir kurum tarafından mı, denetlenerek veriliyor Petrol firmasına hatırlamıyorum. Marker'in oranı %8 ila %13 arasında olması gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ölçümlerde bu deger aralıgında çıkmazsa, benzine ekstra birşeylerin karıştırıldıgı hemen ortaya çıkıyor. Ayrıca siz örnegin yakıt aldıktan sonra eger şüphe duyuyorsanız, kaçakçılık şubesine numune götürebiliyormuşsunuz.
Epdk adına denetim yapan kişinin bana tavsiyeleri. 5 büyükler dışında başka yerden benzin alma, 5 büyükler hem kötü benzin satmıyorlar, hemde denetimleri iyi dedi. Mümkünse hep aynı marka ve hatta istasyondan benzin al. Benzin kaynaklı sorun oluşursa, markanın ve istasyonun sigorta kapsamında olmayan bir yer olsa bile aracın tamir masraflarının ödetilebilecegini söyledi.
Ayrıca solventli benzin aldıgımı söyledigim istasyonun markasını söyledigimde, onların izmirdeki rafinerilerine 3-4 yıl önce çok iyi bir ceza yazdıklarını söyledi.
NErden denk gelirse
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)