bayramda minibüsüme 2,40dan jetpetten ucuz mazot aldım sadece yokuşlarda 10 km daha düşük gidiyordu son hızı gene aynıydı düzde 140 ama hiç motorsiklete almadım bilen bilir antalyadan burdura gelirken bucakta
bayramda minibüsüme 2,40dan jetpetten ucuz mazot aldım sadece yokuşlarda 10 km daha düşük gidiyordu son hızı gene aynıydı düzde 140 ama hiç motorsiklete almadım bilen bilir antalyadan burdura gelirken bucakta
lifan 100
İlk defa opet kullanayım dedim ona da pişman oldum motor her kalkışta stop eder hale geldi hemen gidip shellden dayadım 97 oktanı motor kendine geldi .hyosung'ı olupta opet benzin kullananlar böle sıkıntı yaşadılarmı acaba ?
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
Aklı kel'den benzini shell ' den alırım
Herkes hakettiğini yaşar.
petrol ofisinden alıyoduk benzini hep benzin azalmıştı 20 kmlik yol gidebilecez benzin kalmıştı opetten fulledik 12 lira tutu 120 km yol gittik nolur nolmaz 5 liralık doldurduk fulledi benzin deposunu125 km yol gittik niğde azatlı köyünde arklar depo fullüyeceklerdi çok azalmıştı bizde alalım dedik 5 liralık doldurduk motora 60 km yol gittik niğdeye girmek için ama eve geldik 60 km yolda gösterge az bişey yarıya yaklaşmıştı şaşırdık en ii opet ve shell
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 ----------
pardon 5 liralık benzini köyde aldık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:19 ----------
16 tllik benzin ile 240 km yol gitti en ii opet
walla suan motorum yok ama olursa buyuk ıhtımal ve tasınmazsak shell den alıcam ewe cok yakın:D
su katmayan yer bulursanız haber edin ordan alalım
Yolver gitsin .
bendede 6-7 yıldır alışkanlık shell ordan almadıgım zaman içime dert olur. ama bunun yanında en buyuk yahudi firmalarından biridir shell.buda sıkıntı aslında
slm beyler 3 sene ybr kullandım ilk başlarda shell di ama pek randıman vermedi yada motor sevmedi sonra bp ye denedim ve sonrası öyle gitti.... kesinlikle bp..
Rize'de Bütün Ofisleri iflas ettiren; OPET ten alıyorum Benzin alırken hiç sıra beklenir mi 12 adet tankta
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben genellikle OPET ten alırım ama opet yoksa shell ve po den alırım
Her nefes ölümü tadacaktır...
Shell den alırım abim orda çalışıyo..
şu ana kadar shell dışında bi kaç kere petrol ofisi ve bpden aldım..ivmelenme ve tasarrufta yok denebilicek kadar az bi fark var..shell daha iyi durumda..makinaya zarar vericek katkılar içeren ürünler dışında benzin benzindir diyorum..acaba bu güçte çok fark eder mi diyeceğiniz bi yakıt arıyorsanız shell 100 oktanı deneyin.. ;) makinanız enjeksiyonlu değilse biraz çabuk biticektir,,uyarması benden..
PO nun gecen haftaki satisiyla %95 i Avusturyali bir akaryakit devinin oldu. Yerli, güvenilir, kaliteli diyebilecegimiz geriye bir tek OPET kaldi sanirim !!!
Shell bulamazsam petrol ofisi....
Kesinlikle OPET... 5 yıldır başka hiçbir yerden yakıt almadım.. Ne arabama ne de motoruma...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Shell yada opet...
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
shell ve opet iidir ii
özellikle shell performansını artırıyo benim bücürüğün
hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkasında bulur.
sehell ve opet petrol ofısı saolsun karburotoru temızlettı
Şu sıralar piyasanın en ucuzlarından olan Full Petrol'ü tercih ediyorum.
www.motorumla.net
OPET'den almaya çalışıyorum, şu ana kadar benzin ile ilgili olduğunu düşündüğüm yada farkettiğim herhangi bir sorun yaşamadım, bu sebepten OPET dışında başka bir firma düşünmedim.
OPET'i tercih etmemim bir diğer sebebi de yol kenarlarında yaptıkları ağaçlandırma vb. diğer sosyal çalışmaları...
Yakıt performansı konusunda detaylı bir araştırmada yapmadım, aslında bu konuda tarafsız ve gerçekci bir çalışma varsa paylaşılması iyi olur yakıtın motosikletlerimize performans konusunda gerçekten bir artısının olup olmadığı konusunda..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)