Anket: Tercih ettiğiniz akaryakıt firmasını işaretleyiniz
- Katılımcı sayısı
- 1499. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
AKPET
-
ALPET
-
BP
-
M OIL
-
OPET
-
PETROL OFİSİ
-
SHELL
-
SUNPET
-
TOTAL
-
TURK PETROL
-
DİĞER
-
FULL PETROL
Hangi akaryakıt firmasını tercih ediyorsunuz
Reklamlar
-
02 Mayıs 2016, 22:45
Bizim ve diğer akaryakıt istasyonlarının tırları İzmit deki dolum yerinden yakıt alır,bu yakıtlar 3 ayrı vanadan gelir ve Tüpraş da yakıt işlenir her akar yakıt istasyonu da Tüpraş dan alır burada önemli olan husus pompaların temizliği,depoların temizliğidir.Yok shell den alınca performans artmış,yok opetden alınca aracım daha az yakıyor diye bir şey yoktur,tamamıyla psikolojiktir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Halit_79 adlı üyeden alıntı
Tabiyki yerli akaryakıt firmasından ve onların içindeki en iyi yerli OPET ten alıyorum. Arkadaşlar çok ince bir konu ama akaryakıtta yerli kullanalım, kullanalım ki ülkemizdeki akaryakıt litre fiyatlarının düşmesine katkıda bulunalım. Lütfen duyarlı olalım. Saygılarımla.
Bahsettiğiniz yerli firma insanları yıllarca kandırmış Tofaş denilen illeti millete pazarlamış,yerli isimler adı altında Çin malı beyaz eşyaları Türk insanına pazarlamıştır ve hala daha yapılmaktadır.Aynı zaman da Koç holding herkesin de bildiği üzere Türk asıllı bir aile değildir.
Reklamlar
-
02 Mayıs 2016, 23:01
Shell'den şaşmıyorum. Memnunum.
-
02 Mayıs 2016, 23:40
Konca adlı üyeden alıntı
Bizim ve diğer akaryakıt istasyonlarının tırları İzmit deki dolum yerinden yakıt alır,bu yakıtlar 3 ayrı vanadan gelir ve Tüpraş da yakıt işlenir her akar yakıt istasyonu da Tüpraş dan alır burada önemli olan husus pompaların temizliği,depoların temizliğidir.Yok shell den alınca performans artmış,yok opetden alınca aracım daha az yakıyor diye bir şey yoktur,tamamıyla psikolojiktir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------
Bahsettiğiniz yerli firma insanları yıllarca kandırmış Tofaş denilen illeti millete pazarlamış,yerli isimler adı altında Çin malı beyaz eşyaları Türk insanına pazarlamıştır ve hala daha yapılmaktadır.Aynı zaman da Koç holding herkesin de bildiği üzere Türk asıllı bir aile değildir.
her firma tüpraştan alır ama tankere kendi katkılarını katarlar. farkı yaratanda o zaten. opet gerçekten çok yakıyor. shellin pahalı olan benzini deli kaçıyor ama çok yakıyor. benim gördüğüm PO ve shellin normal benzini en iyileri. sonra verdiği güven ve hizmet için opet sonra diğerleri.
ayrıca şu anda dünyada en çok bilinen türk markalarını araştırırsan birinci THY ikinci beko gelir. avrupada her 2 evden birinde mutlaka o markalı bir beyaz eşya vardır. sen beğen ya da beğenme bu türkiye adına bir gururdur. Türk asıllı veya değil.sen amerikada hiç "amerika asıllı" bir holding olduğunu sanıyormusun? boş laf.
-
03 Mayıs 2016, 00:06
-
08 Mayıs 2016, 12:04
-TP- Başkasını kullanmam zor durumda kalmadıkça
-
08 Mayıs 2016, 12:59
||| 500Px.com/Arranger ||| Flickr.com/photos/132925453@N03 ||| Youtube.com/channel/UCpMYGwzlf5cTevF5uVbXWeg |||
-
14 Mayıs 2016, 00:51
Shell yoksa ve mecbur kalırsam Opet
-
14 Mayıs 2016, 00:57
OğuzÖztürk adlı üyeden alıntı
Shell yoksa ve mecbur kalırsam Opet
Artı BP yide dene
-
28 Mayıs 2016, 14:32
Shell çünkü onların hepsinde şu kalpli çikolatalardan var.
-
08 Haziran 2016, 18:45
Neden bilmiyorum ama shell den aldğım benzin ile daha az km yapıyorum güvenal gaz var burda senelerce ordan almıştım lpg yi memnundum geçen gün de benzin almaya başladım 1 depo da 70 km daha fazla gittim ilginç bir şekilde
-
08 Haziran 2016, 19:52
Ben opetten alıyorum hem evime yakın hemde daha fazla km yaptıgıma inanıyorum.
-
08 Haziran 2016, 20:19
Turkuaz-Şişli
Her Çarşamba Halk günü %6 indirim
-
12 Haziran 2016, 17:33
Shell firmanin anlasmasi var (yakitmatik) bir ara bp ile test ettik ayni kullanim ayni motor ve süren ben shell de 15km fark ölçtüm ayrica gerçekten guler yüzlü abi hos geldin diyen insanlar oysa opet veya bp ye giderseniz yanınıza biri gelcek diye beklersiniz gelir surat bir karia selam merhaba demeden doldurur para alir gider tabi hepsi aynı degildir ama benim bulunduğum bölgede durum böyle
-
12 Haziran 2016, 17:35
Hangi petrol şu kırmızı kalp şeklinde ki çikolatadan satıyorsa ondan
-
04 Eylül 2016, 18:31
reklam yapmak istemem ama totaldan aldım mı sanki daha çok yol gidiyor gibiyim.
-
12 Eylül 2016, 00:54
arabada petrol ofisi kullaniyorum ama motor alinca total veya opet kullanabilirim.
-
12 Eylül 2016, 01:07
-
18 Eylül 2016, 21:35
Denemekte yarar var mı? PETROL FİYATLARINA kullanıcı olarak nasıl müdehale yapabilirizin önerisi...NEDEN OLMASIN ? Buyrun okuyun
MANTIKLI BİR ÖNERİ UYGULANMAYA DEĞER..
ARABASI OLAN HERKES BUNU BİLMELİ VE BİLİNÇLENDİRMEK ADINA PAYLAŞMALIDIR... PETROL FİYATLARI
İyi Günler, Benzin fiyatlarının, birkaç ay içinde bugünkü seviyelerden (4,8 tl /Litre) % 20 oranında artış göstererek 5,00 TL/Litre seviyesini ulaşacağı söylenmektedir. Fiyatların inmesini mi istiyorsunuz? BU MÜMKÜN ! Bu nedenle harekete geçmeliyiz. HEMEN ve aklımızı kullanarak! Geçen yıl, 'Bir gün benzin almayın!' diye boykot önerileri yapılmıştı. Petrol şirketleri buna gülmekteydi, çünkü pazartesi günü almadığımız benzini salı günü alacağımızı biliyorlardı. Bu onlar için küçük bir aksaklıktı ama problem olmamıştı. Bir kişi olabilirliği yüksek bir plan oluşturdu ve
EĞER İSTERSEK GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ ! diye yola çıktı. Okumaya devam edin ve ikna olursanız bize katılın. Kurşunsuz benzin'in litresi şu anda Fransa'da 2,45 TL/Litre BU BÜTÜN PETROL DEVLERİ TARAFINDAN SOYULDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ DEMEKTİR.
Hatırlarmısınız, fiyatları 2 TL'ye çıkartırken dün yada petrol rezervlerin tükenmeye başladığını söylüyorlardı. Şu anda petrol kıtlığı falan yok ve 35 yıl öncesinden daha fazlasına sahipler. O zaman petrol fiyatları 0,20 Euro/Litre idi. Bu nedenle agresif bir yol izleyerek tüketicilerin her zaman borsaları ve fiyatları kontrol ettiklerini göstermemiz gerekiyor. Fiyatların düşüşe geçmesini
sağlamak için, petrol şirketlerinin en hassas oldukları mbölgelerinden vurmak gerekiyor:
BU DA ONLARIN CÜZDANINDAN DEMEKTİR! BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ! mNASIL MI?
Hepimizin, araçlarımıza bağımlı olduğumuzu biliyoruz ve benzinsiz bir yere gidilemeyeceğini biliyoruz. Buna rağmen, fiyatlar üzerinde büyük bir etki yaratabiliriz: ORTAK HAREKET EDEREK bir FİYAT SAVAŞI başlatabiliriz!!!
Önerimiz: Sene sonuna kadar aşağıdaki 3 petrol şirketlerinden
BENZİN ALMAYALIM: TOTAL - SHELL - BP (total fransız, shell ve bp ingiliz diğerleri Türk firmaları )
Bi Düşünün! En büyük 3 petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir. Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL - SHELL - BP müşterilerine ulaşmamız gerekiyor. YAPILMASI GEREKEN ŞU! Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum. Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz. Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek... Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs.. mHepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir hafta içinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş 300 MİLYON kişi olabiliriz EVET, KAZANABİLİRİZ, ANCAK. mHedefimize ulaşana kadar; TOTAL - BP - SHELL haricindeki benzin istasyonlarından ALMALIYIZ Bu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz!
VAR MISINIZ bu savaşı kazanmaya?
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------
Her zaman shell den alırdım bugün petrol ofisi denk geldi doldurdum depoyu bu yazıyı okumuştum ama opet denk gelirse ordan alacağım sonuçta benzin benzindir
-
12 Kasım 2016, 20:23
shell de sepetiniz ucuza dolar rengi iyi o yüzden ben shell benzin alıyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:22 ----------
lukoil nerdeee!!!
-
20 Kasım 2016, 19:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler