Evet
Hayır
Belki
Ücretsiz davetiye bulursam evet
kapıda oluyor yada baskalarında fazla olursa istenilenebilinir gecen senekinde 8 tane fazla biletim vardi dagıttım kapıda
orda olacagim o ortamı merak ediyorum...
Ben bir şey öğrenmek istiyorum. Malum içeri girince 3-5 saat kalabilirim. Kış sebebiyle namaz araları da kısa. Acaba fuar alanında ufak bir mesdid var mıdır? Mescid yoksa gir-çık yapmak, camii aramak veya ona göre giriş-çıkış saatimi ayarlamak istiyorum.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
siyahatmaca ben fuarda namaz kıldığımı hatırlıyorum ama hangi fuardı onu hatırlamıyorum
Zira 2-3 senedir gitmiyorum fuarlara, fakat şöyle düşünürsek eğer o fuar alanına bir çok müslüman ülkeden gelenlerde oluyor farklı farklı fuarlar için. Tek ziyaretcisi biz Türkler olsak namaz kılan insanalra yobaz gözüyle baktığımız için laiklik adı altında mescit olamayabilirdi
Kesin vardır yani
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
Eyvallah bu iyi oldu. Geniş geniş gider, gezeriz....
Hanedan12 kardeş aman dikkat, Eyong kardeşte tüfek var...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
bildiğim kadarı ile ümmet abide ücretsiz davetiye var onunla irtibata geçiniz...
Biz AdanMt olarak On kişilik bir ekiple geliyoruz 27 ve 28 şubatta ist. olacağız. Uçakla cumartesi sabahı gelip, Pazar akşamı geri göneceğiz inşallah.
bende gelicem ama istanbulu bilmiyorum..beni esenler otogardan fuar alanına goturebilecek bir arkadas var mı?
AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)