honda Hayat onda ;)
Touring-Sport Touring:Honda
Racing:Suzuki
Naked:Yamaha
Şaftlı olsun Chopper olsun arasından bir seçim yaparım artık, daha önce kullanmış dedelere sorarım ona göre alırım, sayısal loto tutsunda bu gece
Comfirmation Bias
suzuki de k6 varken başka lidermi varmış
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Honda daha ağır basıyor, tasarım olarak daha tatminkar, performans olarak tartışılır ama yinede Honda.....
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
honda mı acaba
Mustafa Kemal Atatürk
Yamaha
kawasaki
honda
suzuki
İlk motorum yamaha idi. İkinci motorum honda. ikisi arasında kıyas yapacak olursam HONDA derim. Gerek bayii ve serviste gördüğüm ilgi ve gerekse 2. eldeki rağbeti beni böyle düşünmeye yönlendirdi...
Full koruma + Fulll dikkat...
Honda genel olarakdaha az problem çıkarıyor gibi geliyor ve servis kalitesi daha fazla. Ama çalıştığım servisteki yamaha cygnus x 2005 model ve o kadar hor kullanıma rağmen taş gibi hepsinin yeri ayrıdır bence.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Bence Yamaha.
Yamaha ve Kawasaki kullandım. Arabam honda bencede aralarında pek bir fark olmamakla beraber.
sıralamam.
1-Kawasaki (Sadece motosiklet ve ağır sanayi ile ilgili çalıştığı için ve bildiğim kadarıyla scooter üretmiyor niyeyse? )
2-Honda (Ülkeye yerleşmiş bir sefer servis ve yedek parça açık ara önde)
3-Suzuki (adı güzel)
4-Yamaha (Kullandım ve bir daha mümkünse kullanmam)
Bence Mondial
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Ben yamaha kullanıyorum ama gönül isterki Suzuki DRZ 400 s . Ama tipleri güzel olsa Kesinlikle Honda. Kawasaki desen tank istersem belki alırım .
Honda açık ara önde kalite ve servis ağıyla. Suzuki ve kawasaki yan yana ama yamaha servisinden ötürü sonsırada bence.
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Ne söylerseniz söyleyin servis ağı parça vs... herşey hikaye.
Anketi açan arkadaş galiba kalite konusunda asıl noktaları önemsemiş, o önemsemese bile benim en çok önemsediğim nokta.
1-Kawasaki
2-Suzuki
3-Yamaha
4-Honda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)