ISUZU
ISUZU
suzuki diyorum.bu işin kıralı bu hatta bir japona sormuşlar önce suzuki demiş yamaha gösterişli demiş ve honda diye devam etmiş peki kawa demişler. heeeeeeee evet birde kawa var demiş.
Bir japonun ağzından duydum. araştırmalarımda bunu kanıtlar nitelikte. Tabiki SUZUKİ
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
honda iyidir ama türkiyede ep ey kazıkçı :D
o yüzden genelleme yapiyim japonlar iyidir iyi
Racing:Suzuki
Touring:Honda
Naked:Yamaha
Enduro:BMW
bana sorarsanız motorların bir tek babası vardır MONDİAL
Kawasaki ve Honda
hepsi kaliteli güzel birbirine üstün yanları sadece zevke bırakılmış ama türkiyede kesinlikle honda
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
en zayıf halka yine fark atmış
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Suzan Suziii
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
bence listede hondanın 1. sırada olmasının tek nedeni küçük cc scooter ları ve kurye motorlarıdır şahsi görüşüm markayı kötülemiyorum arabayı iyi yapıyor e motoruda iyi yapıyor ama diger 3 firmanın gerisinde bence motosiklet konusunda eski bir honda kullanıcısı(RR) olarak fikrim bu
zxten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)