Anket: Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden Araçlar
- Katılımcı sayısı
- 1033. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
Taksiciler
-
Sarı Minibüsler (Ford Transit)
-
Minibüsler (Otokar)
-
Özel Halk Otobüsleri
-
İETT Belediye Otobüsleri...(Yeşil Mercedes- Kırmızı)
-
Beton Kamyonları
-
Otobandaki Kamyon ve TIR lar
-
Tüm 4 tekerler
-
Moto Kuryeler
-
Fast Food Dağıtan Activalar
Şehir Trafiğinde Sizi En Çok Tedirgin Eden ARACLAR...
Reklamlar
-
16 Kasım 2012, 13:01
belki aklı başında kuryeler alınabilir ama moto kuryelerin çoğu kelle koltukta gidiyor. Kozyatağında bilen mutlaka vardır sol seritin yanındaki duvarla ufak bir geçitten gider motorlar. Ordan yakşalık 30 km hız ile giderken bir kuryenin arkamda bidip korna basmasına, yol verdikten sonra deli gibi gitmesine uyuz oluyorum. Yahu insan gibi git diyecek kadar zaman bırakmadan yılan gibi atlıyorlar her boşluğa. Anlıyorum işleri zamanla yarış, ekmek parası ama birazda kuralları uymaya çalışsak, hiç beğenmediğimiz 4 tekerler bize daha anlayışlı davranmazlar mı acaba?
Reklamlar
-
16 Kasım 2012, 14:37
Bazı bayan sürücüler ve özellikle bmw araçlar..
Ankara'da eskişehir yolunda biranda önüme araç geliyor yada yolumu kesiyor 3 te 2 si bayan oluyor.
Özellikle bmw eski kasa kullanan rallici tipler oluyor çok hızlı kullanıyorlar ve makas atıyorlar sürekli bu sıkıntı olabiliyor bir çok zaman.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
-
16 Kasım 2012, 15:59
Tırlardan başka hiçbirşey canımı sıkmıyor trafikte. Korkutuyolar beni yavaşlıyorum hemen görünce :D
-
16 Kasım 2012, 17:06
-
Minibüsler.
Özel Halk Otobüsleri.
-
23 Şubat 2013, 22:59
1- en başta eksik etekler (git evde yemek yap, çocuk bak, camları sil, akşam kocana ver embesil gibi araba kullanacağına)
2- motorcu paket servis elemanları, bu scootera binince transformasyona uğrayan psikopat tipler çok dayağımı yemişlerdir.(motokuryeler değil)
3- minibüsçüler, dolmuşçular, halk otobüsleri vs. (bunlar hiç sallamazlar, kasti olarak çarptıkları bile gözlemlenmiştir. diğer kamyon, otobüs vs ler kendinizi gösterdiğiniz sürece önlemini alıyor)
4- yola sazan gibi atlayan, orta yaş ve ihtiyar arası, başları eşarp vs ile bağlı, pardüsü giyen, ellerinde alış veriş poşeti veya pazar çantası olan, at gözlüğü takmışçasına burnunun dikine giden mala bağlamış tipler.
5- yol kenarında duran veya parketmiş araçların tamamı. (her an kapı açılabilir. milyonlarca kez görmüşümdür.)
6- hepsi. ama yukarıdakiler fevkalade tehlikelidir.
-
24 Şubat 2013, 05:25
Kadin, taksi , dolmus, kamyon veya otobus hic biri aciz ticari arac suruculerinin yanina yaklasamaz . O doblo lar o transitler o connect ler o cahil o ezik ve geri kafali adamlar inanin turkiye trafigindeki en buyuk sorundur. Kahrolsun ticari araclar, kahrolsun benzini sirjetce odenen surket arabalari.
-
02 Haziran 2013, 17:38
Arkasında beni görmesine rağmen önüme kıranlar varya birgün kaçamıcak elime geçireceğim ağzını yüznü dağtacağım . geçen pencereleri kapadı şerefsiz kırmızıda denk gelince bakmıyor bile .
-
23 Temmuz 2013, 11:26
Özellikle şerit degirştiren ve park halinden yola çıkmaya ya da yoldayken sağda bir yere park etmek icin burnunu ceviren araçlar...
-
23 Temmuz 2013, 17:14
1.sırada taksiciler , yürüyen insan gördümü hemen yavaşlıyorlar,müşteri gördümü de dikize bakmadan hemen duruyorlar.
-
23 Temmuz 2013, 17:58
ben çok araçlara takılmıyorum da hayvanlar daha zararlı
hem iki ayaklılar hem 4 ayaklılar
-
23 Temmuz 2013, 18:35
birde bunlar var.
(ben çektim)
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
28 Eylül 2013, 03:51
1.Hemen hemen tum bayan suruculer
2.Taksi minibusler
3.Harfiyat kamyonlari
4.Surekli makas atarak seyreden araclar
5.Ayna ve sinyalleri kullanmadan kulaginda telefonla serit degistiren herkes.
6.Motosiklet uzerinde aynalar vura vura gidenler telefonla konusanlar kask takmayanlar vs...
Saygilar
-
28 Eylül 2013, 10:08
0-Bayan Sürücü (arkadan önden 50 metre)
1-Eski Kasa Doğan
2-Beyaz yere yakın şahin
3-BMW E30
4-Honda S2000
5-205 GTI
6-X5
7-Full Filmli orta halli Passat
8-apaçi moturcular
9-otobüs
10-körüklü otobüs
11-Minibüs
12- Taksi (Konya'da pek işlevi yok)
-
28 Eylül 2013, 10:34
arkasında kocaman tuğra çıkartmalı ve çocuklarının nikelajlı harflerler isimleri yazılı doblo connect kango tarzı araçlar..
-
29 Eylül 2013, 11:13
-
30 Eylül 2013, 02:27
son 2 yıldır yeni favorim hafriyat kamyonları. şehir trafiğine bu kadar uyumsuz bu kadar tehlike saçan bir taşıt daha görmedim. bilen bilir istanbul aksaraydan vatan caddesine 60 km hızla bağlanırken yanımdan neredeyse 2 katı hızla ve toz mıcır savurarak geçmişti bir sefer. tehlikeye atmasını geçtim de o yolda o hıza nasıl ulaştı, nasıl devrilmedi hala çözemedim.
-
30 Eylül 2013, 12:06
crxforever adlı üyeden alıntı
son 2 yıldır yeni favorim hafriyat kamyonları. şehir trafiğine bu kadar uyumsuz bu kadar tehlike saçan bir taşıt daha görmedim. bilen bilir istanbul aksaraydan vatan caddesine 60 km hızla bağlanırken yanımdan neredeyse 2 katı hızla ve toz mıcır savurarak geçmişti bir sefer. tehlikeye atmasını geçtim de o yolda o hıza nasıl ulaştı, nasıl devrilmedi hala çözemedim.
E80 de harfiyat kamyonunun arkasında kalmayım diye en sağ şeridi değilse bir sol şeritten gidiyorum nasıl olsa şimdi geçer ardıma alırım diyorum açtım gazı 80 km den 100 km ye çıktım yetişemedim bile.
Adam yokuş yukarı gittiği halde farkı açıp kayboldu gitti.
-
30 Eylül 2013, 13:45
sardokar adlı üyeden alıntı
E80 de harfiyat kamyonunun arkasında kalmayım diye en sağ şeridi değilse bir sol şeritten gidiyorum nasıl olsa şimdi geçer ardıma alırım diyorum açtım gazı 80 km den 100 km ye çıktım yetişemedim bile.
Adam yokuş yukarı gittiği halde farkı açıp kayboldu gitti.
turbo dizel çıktı mertlik bozuldu. kamyon dediğin sağdan dızzt dızzt diye geçer arkadaş.
-
kadın sürücüler sürücü demek bile yanlıss 250metreden tanıyorum artık aha bu kesin kadın diyorum ve 10 kereden enfazla 2 keresinde yanılmışımdır güzel sürenlerde var hakkını yememek lazım ama %95i ziyannnnn !! ayrıca trafikte arabalardan daha çok motorlardan korkuyorum yanımda iki tane motor gitsin onlardan daha cok cekiniyorum nedense
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler