arkadaşalar kurallara uymayan sinirini trafikten alan sürücülerden korkarım
adam siiiinirini arbadan diger sürücülerden çıkarmaya çalışıyorsa o trafik canavarı olmuştur o an uzak durun
Taksiciler
Sarı Minibüsler (Ford Transit)
Minibüsler (Otokar)
Özel Halk Otobüsleri
İETT Belediye Otobüsleri...(Yeşil Mercedes- Kırmızı)
Beton Kamyonları
Otobandaki Kamyon ve TIR lar
Tüm 4 tekerler
Moto Kuryeler
Fast Food Dağıtan Activalar
arkadaşalar kurallara uymayan sinirini trafikten alan sürücülerden korkarım
adam siiiinirini arbadan diger sürücülerden çıkarmaya çalışıyorsa o trafik canavarı olmuştur o an uzak durun
koca yol varken nasıl olurda daha yakından gecebilirim diye düşünen tüm araçlardan
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
doğan görünümlü şahinler ve motosikleti hala araç olarak görmeyen sanki biz yolda yokmuşuz ve düşersek te bize hiçbirşey olmayacak sanan et beyinli herkesin kullandığı her türlü araç
[I]insan vucudu beyninin kabul ettiği herşeyi yapar:cat:[/I]
Hepsi desem ayıpmı olur Hele hele kasaplarımız bizi korkutur.. ( i . e . t . t . şöför amcalarımız
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Bizim Konyada (ankette oy verdiğim Minibüsler (Otokar) ) dolmuşlar herkese saygısız.Yayalara,motosiklet sürücülerine,arabalara ve hatta kendilerinden cüssece büyük otobüslere.
zaten kalkışşta şehir çinde geçebilen yok gibi ama yediremiyolar sıkıştırmaya başlıolar ya işte o zaman yüzüm değişir şehir içinde otobüs şförünü 10 dk yol boş halde bekletmişliğim var çekmedim motoru önünden çkersende polis çağırırım dedim beklettim birazda biz çektirelim dimi
Hiç şovenist bir insan olmama rağmen bu ankette be yorumlarda hanım sürücülerden çok az bahsedilmiş olması beni şaşırttı. Yazılan herşeye katılmakla beraber şunu ekleyebilirim: Çoğu araç grubu öncesinden tespit edilerek tehlikesi bertaraf edilebiliyor fakat tespit edemediğimiz araçlar hiç beklenmedik şekilde asıl tehlikeyi yaratıyorlar. Bunların başında da maalesef hanımlar geliyor. Bunu söylemek türlü tartışmaları da beraberinde getirir belki ama durum böyle. Genelleme yapmak yanlış olabilir ama çoğu fena halde bencil araç kullanıyor.
Aslında genel olarak beni en çok rahatsız edenler yaptıkları hatayı kabullenmeyip el kol hareketleriyle tereyağı gibi üste çıkanlar, siz suçsuzken motorcusunuz diye suçu size atanlar.
tabiki taksiler, kaldırımda adam görmeye görsünler...
Gidilecek yer, yolun kendisidir...
motorsik sürücülerini adam yerine koymayan 4 ve üstü tekerli araç şöförleri gerçekten tehlikelidirler. elimde yetki olsa öldür deseler trafikte acımadan vururum varya
Dolmuşçular trafikte hiç saygısı yoktur müşteri alcam diye aniden aracınızın önüne kırarlar.
Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?
çoluk çocuk da tedirgin ediyor beni artık.. geçen teme bağlandım. önümde giden aracın yan koltuğunda oturan bi çocuk kafasını camdan çıkardı, bana baktı ve bi torba eriği yola bıraktı!!! erikler nasıl zıplıyor ama yolda anlatamam. patır patır vuruyor motora. araçta babası ve anası vardı onlara şükretsin yoksa anasından doğduuna pişman edecektim. çocuk derken 15 yaşından falan büyüktü ha
Ya Tozu Dumana Katarsın, Ya da Tozu Dumanı Yutarsın
aslında bütün bu tedirginliğimizin ve kendini bilmez dört teker sürücülerinin bu davranışlarının sebebi; motosikletler ve bisikletler konusunda hiç bir adım atmayan hükumetlerdir. eğitim vermeden ehliyet veren sürücü kursları, eğitim verseler dahi müfredatlarında motosikletler ve bisikletler konusu olmayan (olsa da önemsizmiş gibi geçilen) sürücü kursları ve bisiklet ve motosikletleri korumayan trafik kuralları olduğu sürece bu tedirginliğimiz devam edecektir.
Kesinlikle doğru önce bizler bilinçli ve sorumlu davranacağız ki, karşıdan anlayış beklemeye hakkımız olsun.
ben dahil araçların arasında slalom yapan motorculara kızıyorum...üstelik sağdan duran araçların yanından öyle bir hızla geçiyorki biri elini camdan çıkarsa gitti el-kol...Tabiiki çok kazma sürücüler var,motoru trafikte engel olarak gören yada gereksiz birşeymiş gibi davranan vatandaşlarımız maalesef var.
Daha bugün ben anayolda 70 kmh ile giderken soldan bir damperli kamyon ben yokmuşum gibi yola çıktı,üstelik gündüz vakti uzun hüzme ışığım açıkken...bildiğim tüm iyi dilekleri saydım Onun için...
Hep Pür Dikkat...
Kadınlar çok tehlikeli varlıklar.
Az önce biri yan sokaktan kavşağa gelmeden önce 300 mt var, çok tehlikeli bir yerde sağımdan geçmeye çalıştı ve bunu becerdi motoru sıyırıp geçti hızım 60'tan az değildi o şekilde hiç geçilecek yer değil ,hemen yaygarayı bastım tabi kornalar falan arkasından takip ettim kendini jet kadın pilot sanıyor galiba,bastıkça basıyor,trafiği tehlikeye sokmamak için yanaşamadım bile yanına.
Ya tam acemi olur örnekteki gibi yada acemi bile olamaz bunlar.
devlet 2 teker ve üzeri araçlara sürücü belgesi verirken motosiklet sürücülerine dikkat edilmesini ve onları'da araç sınıfına koydugunu iyice öğretmeli ve benimsetmeli.kursları çok iyi denetlemeli ve işin ehli kişileri direksiyon sınavında öğretmen yapmalı kesinlikle ayrıcalık göstermemeli yapamayanların gözünün yaşına bakmamalı.motosiklet sürücülerinde'de durum aynı motor sürmesini bilmeyene ehliyet veriyorlar.motosiklet'te kademeli ehliyet dönemini bir an önce başlatmalı.18-20 yaşında gencin altında 1000 cc motorun ne işi var,bence yalnış.emeklemeyi öğrenmeden yürümeye benziyor bu iş.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bayan sürücüler bazende ehliyeti kasaptan alanlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
hepsi şıkkı yok? en tehlikelileride; motosikletinde bir vasıta ve üzerindekininde bir canlı olduğunu algılayamıyacak kapasitede olanlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)