Taksiciler
Sarı Minibüsler (Ford Transit)
Minibüsler (Otokar)
Özel Halk Otobüsleri
İETT Belediye Otobüsleri...(Yeşil Mercedes- Kırmızı)
Beton Kamyonları
Otobandaki Kamyon ve TIR lar
Tüm 4 tekerler
Moto Kuryeler
Fast Food Dağıtan Activalar
http://www.dailymotion.com/video/xaa...edi-ormanc_fun
İşte yaban..... Bu adama hastayım ulleeeennnnnnnnnnn
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
esin kaynağı kadir inanır-gülşen bubikoğlu'nun oynadığı yılan ısırıkını emme sahnesiyle menşhur "yaban" filmidir.
gülşen bubikoğlu'na 20 senedir hastayızdır.
konu dışı mesajlar silinecektir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
mevzu istanbul'un sarı minibüsleri, iett otobüsleri. bizlik bişey yok esasen abi
tarık akan nerde öpmüş gülşen'i, olmaz öyle şey?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Yalan söylüyorsunuz,yalannnnnnnnn,anladın mı beni......anladın mıııı.
Ankette yer verilmemiş, o yüzden buraya yazıyorum:
Modifiye arabalar (tuning yapılmış, alçak, süslü, gürültülü egsozlu araçlar)!!!
Sadece motoru sürerken değil, araba sürerken bile çekiniyorum bunlardan. Trafik kurallarını hiçe sayan, makas atmayı bir halt zanneden zavallılar...
Komplekslerini sürdükleri kafesler içinde atmaya çalışıyor, aracın beygirlerini kendi güçleri zannediyorlar..
birincisi taksiciler,çünkü nerede ne zaman duracakları belli değil,ikincisi yayalar nerden ne zaman fırmayacakları belli değil,diğerlerini saymıyorum çünkü onlarda bu ikisinden korkuyorlar
valla ustat tüm 4 tekerler 2 tekerlere tehlikeli ama kamyonlar ve tırlar otobanda hiç sağlarına bakmıyrlar baksalarda görmüyorlar scooter kullanırken sağ arkalarından hiç yaklaşmazdım
Listede eksik var. "Cbf 150 si olan şöförlerin kullandığı havalimanından transfer araçları " da eklenmeliydi listeye
Bu arada şu ban'lanma olayını da merak ediyorum, Metehan gibi bazıları müdürün odasına çağrılıp bir hafta uzaklaştırma alıyor, bazıları da 2007 den beridir banlı. Acaba bu süre suça göre mi değişiyor, büyük kabahat = müebbet ban, küçük kabahat = 1 haftalık ban. Metahan tecrübeli mahkum olduğundan hemen cevaplardı ama banlı malesef. Diğer sabıkalılar cevap verebilir mi ?
beni tedirgin eden diğer motor sürücüleri geçecek mi, aralardan seyrederken ortada buluşur muyuz gibi sorular...
cip kullanırken cep telefonuyla konuşan bayanlar, bi de cip siyah ve XXL boyutta ise kaçınn.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yurdun her yerinde herzaman en berbadı dolmuşlar maaledef.
1-Eskikasa doğan
2-Beyaz şahin
3-206
4- Panelvan Kangoo , Connect türü tipler
5- Üzerinde Şirket Logosu olan Hyundai Accent ve Clio lar...
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)