Merhaba,
Şehir içi trafiğinde sizi en çok tedirgin eden araçlar diyip, sıkların içerisine tır da ilave edilmesi şaşırttı.. Dolmuş, otobüsler diyorum
Taksiciler
Sarı Minibüsler (Ford Transit)
Minibüsler (Otokar)
Özel Halk Otobüsleri
İETT Belediye Otobüsleri...(Yeşil Mercedes- Kırmızı)
Beton Kamyonları
Otobandaki Kamyon ve TIR lar
Tüm 4 tekerler
Moto Kuryeler
Fast Food Dağıtan Activalar
Merhaba,
Şehir içi trafiğinde sizi en çok tedirgin eden araçlar diyip, sıkların içerisine tır da ilave edilmesi şaşırttı.. Dolmuş, otobüsler diyorum
taksiciler kendilerini usta şoför sanıyorlar ne sinyal nede bir şey taksici görünce kaçın benden söylemesi.
Benim fikrime göre minibüs şöförleri çok duyarsız ve canımıza değer verdiklerini düşünmüyorum sadece 1tl daha fazla kazanmak için direksiyon sınavında sağ şeritten ilerlerken biranda önüme kırdı ve durulmayacak yolda durdu beni o kadar zor durumda bıraktı ki belkide sınav anında o kadar konsantre olmasaydım kaza yapardım ilk trafiğe çıkma denememde bunun olması da beni ayrı ürkütmüştü :D
uzak durduğum araçlar vw scirocco ve benzeri arabalar,modifiyeli olduğu belli olan tek kapı eski honda civicler..
bu tarz araç sürücüleri her an slalom(makas) yapabilir asla yanlarından geçmem..eğer sizde sesli egzos varsa mutlaka yarışmaya kalkışırlar..
Bizim burada kuş serisi ve toroslar cok tehlikeli serit degistirmeden seni sollmaya kalkan bi anadolu truzim servis aracina denk gelirseniz sasirmayin
BMW x serisi araçlar
Özellikle Fiat şoförleri acayip mal oluyorlar
Polo sürücüleri
Üzerinde şirket logosu olan otomobiller. Babasının malı değil ya gavurun malını kullanır gibi kullanıyorlar.
Doblolar. (belki çoğu şirket aracı) Özellikle bu doblo kullanıcıları altında buzdolabından hallice bir araç değil de F1 aracı var gibi makaslarla trafiği alt üst ediyorlar.
- Beyaz şahinler
- Diğer renk şahinler
- Tüm ticari araçlar ve şirket araçları
Ben Kartal, Doğan ve ŞAHİN kullanıcılarından korkuyorum. Eski araba kullanıcıları trafikte daha dikkatsiz, umurlarında değil etrafında olup biten. Yeni arabaya binen adam kendi malına zarar gelmesin diye daha çok dikkat ediyor.
Şu aralar taksiciden çok,alamancı kekolardan korkuyorum.
Ozellikle Yazlari Musteri kovalayan dolmus, taksiler(yazlik yerde basa bela bunlar. Musteriyi gordumu akan trafikte bile durmaktan cekinmezler)
Valla altındaki araç ne olursa olsun tamamen içindeki kişiye göre değişiyor. Ama trafikte gerçekten korktuğum birşey varsa o da yayalar.
Beton mikseri kamyon ve tirlarin sagindan gecmeye tirsiyorum e5 te denk gelince sola gecip filtrelemek zorunda kaliyorum
1-emekli dayilar
2-bayanlar
3-acemi sürücüler
Dolmuşlar otobüsler taksiler ve bunlara ek olarak araç kullanırken telefonla kullanma yetenegini araç sürerken konusturan tüm hayvanlar.
ben taksiciyim.taksiyle sadece hafriyat kamyonlari ve hatli minibuslerden cekinirim ama motosikletleyken her türlü aractan cekinirim.taksiyle ne kadar gozu karaysam motorla da o kadar temkinliyimdir
Beton mikseri,
harfiyat kamyonu
106,saxo,civic vb.
İçinde genç çiftlerin olduğu tüm araçlar
Bayan sürücüler
Gereksiz yere fren lambasını yanarken gördüğüm tüm araçlar.Hemen uzaklasiyorum bunları görünce.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)