ALLAH GÖSTERMESİN BMW MOTOR KISMINDAN BİR ARIZA YAPTI ULA ONUN BAKIMI NASIL YAPILIR YAV ARIZASI NASIL GİDERİLİR ANLAMAM HER YERİN DEN BIR SEY GİRMİŞ CIKMIŞ
VMAX kaslı değil de ne acaba?
Alternatifimi Yamaha V-Max den yana kullanıyorum
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
HARİCİ MODEL SÖYLEYENLERE DE KATILMAMAK ELDE DEĞİL
efsaneleşen;
ducati yok, k1300r yok, mt 01 yokj, v max yok, z 1000 yok, b king yok, jawa yok
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
retro tasarımları sevmediğim için anketi açan arkadaşın listesinde bmw benim favorim olur. ama maddi mantık çerçevesinde z1000 abs bence bu sınıfta en iyi fiyat/performans oranına sahip olan alet.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Tabi daha iyileride var ama burdakilerden en iyisi bana göre
Suziki gsx 1400
Regal Raptor 150 5.000KM - Regal Raptor Daytona 350 10.000KM - Yamaha MT-07 20.000KM
Suzuki GSX 1400
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
En kaslı benim motor
:thumright
Naked motorun 750cc den fazlasi zarardir,gereksizdir; Hincal'dir Uluç'dur.
Ha bizim oralar çok yokus diyorsaniz o baska.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Kesinlikle Ducati Streetfighter
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
hepsi çok kötü, naket tarzı motorsikletin hız yapamadıktan sonra böyle kaslı, çok silindirli ve büyük hacimli olmasını saçma buluyorum. elinizin altında güç var rüzgardan dolayı hız yapamıyorsunuz. kawa hariç hepsini kullandım çok kötü
V max naked sinifi bir makina degildir. Cruise tarzinin gelistirilmis hali diyebiliriz. Sele ve gidon olarak kesinlikle naked degil.
aSuBaYaH dostum naked makinalar hiz icin yapilmamistir zaten amaclari cadde de hizli ve atak olmak , kalkislarda ani hizlanmalaridir. Yanliz bir beklenti ile kullanmissin bu makinalari bence.
Asagidaki resim benim motorum , 900cc motor hacmine sahip olmasina ragmen son hizi sadece 210 km/h dir. Ama diger yandan kalkista 600 RR rahatlikla gecmektedir Hiz istiyor isen race motor bakacaksin drag seviyor isen naked alacaksin.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Sende haklisin cunku grenaji olmayan bu motora naked diyen ve kendini motosiklet uzmani ilan eden bir alay bilgisiz var. Sende okuduguna inaniyorsun . Ama bu motor cruiser hatta 2009 da USA de en iyi cruiser motor secilmis
Yamaha kendi sitesinde bile cruiser olarak adlandiriyor.
http://www.starmotorcycles.com/star/...23/0/home.aspx
Naked motorlarin en buyuk ozelikleri race motosikletteki ayni motorun kullanilmis olmasidir. Sadece belli oynamalar ile tork degerleri degisir ve son hizlari dusurulur.
Mesala Suzuki GSXR 600 ile GSR 600 un motoru aynidir
Yada Fazer 600 ile 600 R in motoru aynidir
Ducatide bile 900 cc lik motor aslinda 918 S motorudur.
Turkiyede motor bloklari pahali yoksa yurt disinda hiz yapmak istiyor isen git sok motoru onun yerine R modelinin motorunu tak kolayca.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
kalite olarak bmw ve trumph
Benim oyum ducatiye olurdu ama ankette olmayıncada yamaha'ya verdim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)