H4 tipi Şeffaf Ampül
xenon
üstü mavi boyalı ampül (çakma xenon)
S2 tipi ampül (armut tipli yuvarlak)
[/QUOTE]
Bu ampülün kafasındaki civa aydınlatmayı etkilermi yani aydınlatmada verimi varmıdır?
07-gєηçℓιк
Bu ampülün kafasındaki civa aydınlatmayı etkilermi yani aydınlatmada verimi varmıdır?[/QUOTE]
Acayip kazık bir soruydu seni tebrik ederim.
Şu linkteki
http://www.obitet.gazi.edu.tr/MEGEP_...20TESISATI.pdf
Şu paragrafı okuyunuz.
3.3.2.6.Halojen Ampul
Tebrik için teşekkürler.Linkteki yazıda sorumun cevabı yoktu Akşam üstü Sevise gittim.Motoruma uygun ampüllere bakacam dedim.En iyi aydınlatma saglayan ampülü sordum resimdeki ampülü gösterdi.ampülün ucundaki siyah yeri göstererek bu civalı ampüldür. normal ampüllere göre cok iyi aydınlatır dedi. bende bu ampül tipinden üstü mavi boyalı olanı kullanıyorum ancak ucunda civa yok. adamın dedigi dogrumu yoksa satış yapmak icinmi söyledi?
07-gєηçℓιк
bende xenon nun fiyatını sordum şimdilik kalsın dıyebildim anca çakma kullanıorum )))
zenon ampül kullanıyorum eee
ampül ii beşeydir
faydalıdır
ampül ampüldür
aynı ampüle benzer
bunlarda hakiki görüşlerim
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
orjınali neyse hala onu kullanıyorum . xenon benzetmesı farlar sadece gozterıs saglıyororjınalı kadar gostermıyor kıyaslama yapılırsa zaten anlasılır ve en önemlısıde karsıdakı surucunun gozunu alması bu çok kötü bir durum karsımızdakı suruculerıde düşünerek birşeyler yapıp yapmayacağımıza karar verelim lütfen
osram night breaker kullaniyorum xenon'dan hic bir farki yok
zenon - 70 - 100 tl arası , ucuz bulursam neden omaın
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Biraz güncelliyelim. H4 Osram Night Racer 110 kullanıyorum. Yaklaşık 2 yıl kadar oldu. Motosiklet için özel geliştirilmiş.
h6 dediler ama tam bilmiyorum beyaz ışık veriyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)