sym mıo 100 siyah (caramio)
honda shadow 600 vt
kawa en 500
yuan 150 cross
Sözkonusu vatan ise gerisi teferruattır.
bendede vespa et_4 150cc var bej
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
Bendede Kanuni Turbo Sport var.
bende honda titan 125 cc motor var :!:! yenş servisten çıkardım tutamıyorum aleti yaff kaçı veriyo hemencik :D:D
[COLOR="Red"][I][B]FORMA için 90 dakika değil.ÖMÜR BOYU.ayrı değil. OMUZ OMUZA Şerefsizce değil.GURURLA Skorda değil.HER MAÇTA Yuhlayan değil.ALKIŞLAYAN Oturan değil.ZIPLAYAN Puroyla değil.ATKIYLA Çekirdekle değil.BAYRAKLA TEZAHÜRATLA.Şampiyonken değil.HASRETKEN.ÖLÜMÜNE GALATASARAY'lı yaşayanlara;GERCEK TARAFTAR.denir[/B][/I][/COLOR]
şimdilik mondial 125 zn ama seneye değişcek işallah
[I][B][/B][/I]34 €D 9396
Bisan senator 150 var bende.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Runner.(nokta)
[COLOR="Red"][B]vınnnnnnnnnn !!![/B][/COLOR]
honda xr 600r camur canavari..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
RAMZEY CUP100 KULLANIYORUM VE MEMNUNUM............
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
ducati monster dark
olsun isterdim ...
mondi 150 zat-ı muhterem...
ilk kawasaki en 500 le başladım .sonra kawasaki vn 750 sonra suziki gsx 750f şimdi honda xx1100. kullanıyorum.uımarım herkez diledi motorları kullanacak kadar yaşar ve dilekleri olur..gazetelerde bile her gün motor kazaları varken .kötü oluyorum.
Yamaha ybr ama su an yatiyo kazalı x x x
as 200 gy-2 hayret vericek derecede sorunsuz kullanıyorum gayet memnunum
Bacoman
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)