SLM BENDE ZEALSUN ZG200 GS SPORT
SLM BENDE ZEALSUN ZG200 GS SPORT
Keeway matrix 150 pro herkeze kazasız arızasız sürüşler.
[MEDIA]http://www.amadirectlink.com/news/2006/r6/R6front.jpg[/MEDIA]
honda cbx 2004 model yeni aldım ikinci el..4000 ytl
Bende 2007 model honda cbr125 var.
---
cbr 125 R (..lütfen bekleyiniz.....mesajınız minimum karakter sayısına yükseltiliyor...)
---
2002 Seyhan 301... ya bu yamaha Dragstar hoş makine'de gösterge paneli çok basit gibi geldi sadece Gocaman Km göstergesi var güzel bi devir saati benzin göstergesi iyi olurmuş sonuçta Gocaman alet
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
ben yı yang diye bir çinli var dı sattım.
artık honda cbf 150 hemde siyah.
bmw 530d desem ybr 125...
Ben Mondial 150 ZAT kullanıyorum. Herkese kazasız sürüşler.
Bu konuda üstünden yıl geçmiş die kilitlenir yakında
Her Lafa Verecek Cevabım Var, Ama Bir Lafa Bakarım Lafmı Diye, Birde Lafı Söyleyene Bakarım ADAM'mı Diye...
SUZUKI GN 125
yenıyım inşallah daha buyuklerıde olacak
ONCE CAN GUVENLIGI!!!
valla 14 yaşındayım [COLOR="red"][COLOR="Red"]2000 MODEL 125 MZ'İM var ben 17 yaşında Allah bilir nası bi motosiktim olur
2005 er-5 onu çokk seviyorumm...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
piaggio X9 250 evolution gümüş gri
Arkadaşlar merhaba ben henüz yeni üzelerdenim ben derim ki honda bende 1994 model Hero-Honda CD100 var 13 yaşını doldurdu motor o kadar dayanıklı ki o zamandan beri motor kısmına anahtar bile değmedi. Yani biraz daha büyütmeyi düşünüyorum ama tabi Honda nın titan gibi serilerini falan düşünüyorum. tşk ii eğlenceler arkadaşlar
ayrıcaa benim sürdüğüm motoru görseniz yani dersiniz ki nasıl bişi olmamış bu motora ben motora 6 yıldır biniyorum yaşım 18 yani arkadaşlar çok afedersiniz ama hondaya bindiğim gibi eşeğe binsem sanırım eşek ölürdü yani ben honda derim başka bişi demem ama suzuki ve kawasaki zzr1100 de de gözüm var ileride alacam inşallah
Mondial 100 kh Nie Mİ diOsUNuz yaş 16 we ilk olarak bierden baslamak lasm die düşünüorm;)
selam bende de honda rebel 250 var.. umarım en kısa zamanda bi enduro ile yola devem ederim.. sevgiler.
EN500 satılık.. İlgilenen arkadaşla anlaşırız..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)