su an motorum yok ama motorsuzda değilim cbf 150 honda var kardeşimin ben almadım çünkü yurt dısına gidecem ama yurt dısı dönüşü 600 bi şey düşünüyorum
su an motorum yok ama motorsuzda değilim cbf 150 honda var kardeşimin ben almadım çünkü yurt dısına gidecem ama yurt dısı dönüşü 600 bi şey düşünüyorum
Mondial 100KM (100 kilometrede değil modeli 100km genellikle öyle anlaşılıoda ama anahtarı babam aldı napıcam bilmiorum
İyi kötü kazanırım para ama kaltptir asıl kumabara bi sevgilim yoksa kollarımda napiim Mondiali altımda :P
Selam...
Honda cbr 125 var bende de )
Honda TİTAN kendi halinde bi garip sade sessiz
Ama sahibine göre kişnediğide oluyo tabi
Modifiye edilcek biyanıda yokki ya....
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
çinlilerin engüzeli..
Asya 19A 150cc
Burun kıvırmayın,sadece simdilik...
2007de belki GS 500
belki Freewind
2006 model yeşil kawasaki ZX-6R.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
1999 Yamaha RX 115 http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26231
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
Kawasaki ER6 f
2006 model siyah..
sanırım samsunda tek..
Bende şuanda Salcano bisiklet var ama inş. en kısa sürede güzel bir motor alıcam...
Saygılarımla...
2006 honda silverwing 600 ve cbf 250 kullaniyorum
DREAM OF POWER SAKO
bendede 1998 model suzıki GSX750 sırat var
bende yamaha rx 135 var arkadaşlar çok güzel menmunum ama satıyorum :((
slm bende de Honda CBF 150 var. hala rodajıyla uğraşıyorum ama havalar böyle devam ederse yakında tamamlıcam rodajı ve motorumdan pek bi memnunum
honda cbr 125 r ım var...
cüsseme göre küçük dursa da beni tek bir gün bile mutsuz etmedi... aşığım ben ona.... kimseye söylemeyin...
en iyi sürücü en dikkatli olandır...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet eden bir gün ekmeği yediği yerden kurşunu yer....
kurt_kapani
bayabi eski konuymuş kim hortlattı bakim
bendede şimdilik bianchi aspit sf 24 vites bisiklet var
haziranda inşallah cbf 150
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
fazer 600 ve AN 400 şimdilik bunlara biniyom
Bende mondial 125mt var ama bi honda 1000rr almak istiyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)