abı sen ne dıyon abım dıreksıyonda sol elımı acıyorum , olum ne yapıyon -- hiiç abi alıskanlık ---- töbee dıyor .
bugun bısıkletle motora yag almaya gıdıyorum . viteslı motorda onume bırı cıkınca debrıyaj sıkıyorum yavaslıyor . on frenı bır sıktım alıskanlık arka teker kalktı yapısıyordum yere
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
hava şartları el verdiği sürece.sonuçta önce güvenlik
kütahya gibi küçük bir şehirde kuryelerden sonra en çok km yapan benim sanırım... skutır olmasının da avantajı var az yakıyo ya
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
12.5 saatlik yoldan geldim daha eller tutmuyor bugün artçıyım
her daim her gun ustundeyım yeterkı kar olmasın....bıde yerler buz oldugu zaman bınemıorum ama onun dsında hep ustundeyım
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
1 haftadır inmiyorum üstünden...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
14 nisan 2008 de aldım 1 haftalık tatil dışında hergun kullandım
her zaman üstündeyim cbf 150
Hissettiğin gibi yaşa...
Ben hergün evden işe motorumla gidip geliyorum.
Her ağacın kurdu özünden olur. Yiğidin kemliği sözünden olur.
uykum, kar ve sağnak yağışlar dışında her zaman...motosikletim olmasa herhalde ata veya muadili olabilecek bişeye binerdim!
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
Vallahi Devamlı Kullandığım İçin. Ayaklarımı Sadece Asansöre Kadar Kullanıyorum
[B][COLOR="DarkRed"]wWw.Motosiklet.Net[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Bağımlılık Yaratır[/COLOR][/B]:P
işe gidiş geliş :D
Herzaman kullananlar toplamın yarısı Diğer yarısına "e kardeşim siz motoru neden aldınız acaba?" diye sormak geliyor içimden ama soramıyorum ... vardır bi bildikleri.
evden işe, işten öğle yemeğine ,öğle yemeğinden işe, işten eve,evden arkadaşa,arkadaştan eve,..........................
O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
yuk kulllanmiyom..motor ewde duruyor ben yuruyerek gidoom..ala ala soruya baq
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
işe giderken, gezerken.. aslında heryere giderken..
ben öğretmenlik yapıyorum. her gün okula kumaş pantolon, ceket kravatla gitmek zorundayım ama bu benim motor kullanmama mani değil. evet belki çok şık durmuyor ama motor benim için hem zevk hem taşıt. zaten arabam da yok henüz. bir arabam olsaydı şu kış günlerinde onu tercih edebilirdim.
Zaten motoru günlük kullanımım için aldım,artık ailem ile bir yere gitmediğim sürece ayrılmaz ikili olacağız..
yağmur çamur dolu vb vb vb etkileyemez ben daha inaçıyım
forever
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)