normal şartlarda yılda 360 gün kullanırım 5 gün yatar oda belki kar çok yağarsa
normal şartlarda yılda 360 gün kullanırım 5 gün yatar oda belki kar çok yağarsa
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
ımkanım yokkı eve sokıyım wc ye gıderken fln bınıyım
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
7/24 12 ay
yılda ortalama 15000 km
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hergün her yere. yılda yaklaşık 30000 km
her zaman kullanıyorum arabaya belki 2 haftada 1 sıra geliyo
apartmandan inip garajdan alıyorum eve gelip garaja sokuyorum yine
hep üstündeyim desem yeridir.bi tek arada nakit sıkıntıdından dolayı garajda yattıgıda oluyo sonra telafi ediyorum tabi onlarıda
.....
motorun üstünden yazmak pek konforlu ve rahat olmuyo..
evimle işyerim çok yakın olduğu için motoru çıkarmaya deymiyo bile:S bide park yeri sorunu var:s bazen iş yeri eve uzak olsaydı keşke dediğim zamanlar oluyo ama kışın demiyom bunu tabii ki :D genellikle motoruma biniyorum özellik akşamdan sonra gece yarısına yakın saatlerde yollardaki iş çıkışı trafiği kalkınca daha bi zevkli oluyo gazlamak. İstanbulu iyi bildiğim isanıyordum önceden heyheyyyyyyyyyyyyy
Kar ve buzlanma hariç her zaman kullanırım. İşimin önemine göre çoğu kez yağmuru önemsemediğim olmuştur.
30 Yıldır her koşulda her zaman...Dolu yağsa bile....
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
benzin olduğu sürece inmemde bide işler olmasa
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
gerçek bi soru mu bu
Benim hiç motosikletim olmadı daha
motosikletsiz bir hayat düşünemiyorum
Dostum Benim Mondial 150KN Var... İnmiyorum Tepesinden:D
hep hep hep.bazen ailemle gitmem gereken yerler oluyo ben önden motorla.onlar arkadan arbayla.geçn bindim arabaya araba kullanmayı unutmuşum nerdeyse virajda eğldiğimi hissettim.
Orgazma Dudak Büktürür
Slm Abıler.ben 17 Yasında Bı Gencım.bir Mondial 150 Zat Almak Istıyorum.sizce Bu Motor Nasıl Ve Surebılırmıyım Boyum Gayet Uzun Cevapınızı Beklıyorum Abiler.
Cuma gününden beri motorum serviste, ekispertiss bekliyom Ne zormuş otomobille Kadıköye gitmek, park yeri aramak, Benzin Almak!!! Yolunu gözler oldum, ayrı kalmadan kıymetini bilemedim denizciforesight ımın yaav
Sen gene iyimişsinben motoru servise bıraktım, kadıköyde yürüyorum, tranvay yoluna çıkarken AYNAYA BAKMAYA KALKIŞTIM Aynayı göremediğimde baya bir şaşırmıştım hatta
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)