2 ay olmadan nerdeyse 2000 km yaptım gerisini siz düşünün artık
2 ay olmadan nerdeyse 2000 km yaptım gerisini siz düşünün artık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
herzaman... işe gelip giderken sürekli motorumu kullanıyorum yeterki kar ve sağnak yağmur olmasın... otobüs+tren şeklinde 45 dakika süren yolculuğum motorumla 13 dakika markete alısverise bile onunla gidiyorum....
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Şu anda İstanbulu sel götürüyor ama ben nasıl olacakta işe gidebileceğim motorumla diye düşünmekteyim
Öyle ya da böyle gideceğim
Poturdak
Muzafferim şeker gibi adamsın erirsin şimdi bence bugünlük binme beşiktaştayım şu an ve her yeri sel bastı. Yine kullanmak sorun değil de gelince bir de kuralanıp kıyafet değiştirmen lazım. bu arada dün metroda gördüm 12-19 ytl ye yağmurluk var tek veya 2 parça bilginize
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
Burakim 77dim akidem şekerim.
Pinecem yavv, acık ıslanıp zevk yapayım
Poturdak
bende sabah ilk iş dışarı baktım yamur yağıyo gitmeyim motorla dedim kendi kendime, servisde var onu kullanırım diye düşündüm tabii vestiyerde ki motosiklet montumu görene kadar kendi kendimede bi bahane buldum zaten servise yetişemem diye.... atladım motoruma geldim işyerine de valla do..ma kadar ıslanmışım olsun yinede iş çıkışındada motorla gidecem yamurda başka bir zevkli oluyo canım motor kullanması...
Heheheheh
Hakket yağmurluksuz çıkmamak lazımmış yavv.
Bende çorabıma kadar ıslanmışım
Ofiste maç için sakladığım eşofmanı buldum iyiki
Poturdak
her zaman tuvalete bile motorumla gidiyorum
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
iş için her zaman yakıt aldıgımız benzinciden mazot alıyorum,kullandıgım ısuzu kamyonetime,sonra depodaki forklifide ben kullanıyorum gazı bitince benzinciye gidip gaz alıyorum,sonra pazarlama aracı var palio bazende ona benzin alıyorum,bazende patronun aracı kedi ile(caddy) ödeme almaya gidiyorum mazot olmayınca depoyu dolduruyorum benzinciden,geçen gün motoruma da benzin aldım,aynı yerden,hep aynı pompacı denk geliyor 4 senedir aynı yerden yakıt alıyorum adam sen uçakta kullanıyormusun bu ne ya gelmedigin araç kalmadı diye söylendi,motorlada mı sevkiyat yapıyorsun dedi nerde keşke motorla gönderse beni sevkiyata,önce irsaliyeleri dagıtırım sonra halıları,yollarda o kadar kurye arkadaş ki görüyorum acaba motoru sevdiginden mi kuryecilik yapıyor,yoksa iş icabı mı kuryecilik yapıyor bu soruyu çokk ediyorum.?
98 Beygir.....
pek değil uzak yerlerde bide akşam ferahlık çıkınca biraz dolanırım.
sonra garajda bakım...
yok . genelde dış fırçalarken kullanırım. oda ara sıraMotosikletinizi günlük seyehatlerinizde kullanıyormusunuz?
utanmasam tualete bile motorumla gidicem
Mustafa Kemal Atatürk
bi kaç saatline uyumaya giriorum eve onun haricinde hep motor üstündeym
[B][/B][кя¢] мσтσя¢υ√
sabah evden motosikletimle çıkarım. hava şartları kötü de olsa yinede binerim. işime gider gelirim.. mesai sonrası da yine motosikletimle gezerim. o benim herşeyim
Keşke Olsa Da Inmesem üstünden
:bestmt:
beni hayata bağlayan inanki motorun çok payı var beni çok kütü alışkanlık lardan uzak tutu ona minetarım başımın üstünde yeri var yaşasın motorcuların kardeşliği her zaman birimize saygılı olalım bir motorcunun dostu bir motorcudur selamlaşalım bir birimizi gürdükmü saygılar:
benim motürüm varken
tuvalete bile onna gidiodum
alt komşum doktor, istersen hastaneye uğra iç hastalıklar bölümüne bi baktıralım seni dedi
bende dedim yok abi o sesler benden deil egsozdannn
GKN MOTORS
yağışlı hava hariç nerde nasıl olursa olsun tuvalet yada banyo yada yatak odası yada oturma odası nese fzla uzatmayım ewin içinde bile kullanıyorum ne yalan söleyim terlikten çok motor kullanıyorm
hatta babamla kavga yaptık gece tuvalete giderken motoru boşa alda fazla ses yapma diye
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)