kar ve yağmur olmadığı zaman üzerinde oluyorum...
[COLOR="Black"][B][FONT="Comic Sans MS"]yellow storm[/FONT][/B][/COLOR]
60dakıka,24 saat,7gün,4 hafta,52 hafta....allahımın hergunu bınerım..iki elım kanda olsa gene bınerım.....
uslanmaz bir sürücüyüm 7 kez kaza yaptım hala deli gibi motor kullanıyorum e-5 te basmayı otobanda uçmayı gece otobanda gezmeyi çooookk seviyorum ...
neber
genellikle kullanıyorum.yaşadığım ilçe 7500 nüfuslu bir sahil kasabası oldupundan arabyla gezmek zaten abes oluyor.hava elverdikçe üstündeyim
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
madem herkes her zaman biniyor nerede o kadar motorcu ben göremiyorum yollarda
Hızlı yaşa, dikkatli olursan genç falan ölmezsin korkma! :bounce:
Herzaman...
Karakter......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
her zaman kullanıyorum eve giderken işe giderken bakkala giderken gezmeye gi,derken,her yere giderken kullanıyorum hatta biniyorum..
98 Beygir.....
2 ay oldu motoru alalı. bu süre içinde yağmurda bile bindim. sadece 1 gün binemedim o günde evde kalıp film izlemek istediğimden....
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
hergün üstündeyim,
karşıyaka dan alsanca ğa işime motorumla gidip geliyorum.
ayrıca iş için gün içerisinde scooter kullanıyorum.
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
mümkün olsa tuvalete de motorumla gidicem ama şartlar pek müsait olmuyo
heryere motorla giderim.kar hariç hiçbirzaman inmem...
her gün mutlaka..motosiklet bi yaşam tarzı.bi felsefe..trafik kirliliği yok,yakıt daha az,zamandan kazanıyoruz...motosiklete devam......yaşasın 2 teker...
BABALAR ÖNDEN GİDER:cat: ...SUZUKİCİ
malesef arada bir..oda işim gereği ama iş çıkışı muhakkak motorumun üstündeyim..
bi eve sokamıyorum motorumu uyuma haricinde süreklı motorumla beraberım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Bir gün bir yere motosikletin yerine başka bir vasıtayla gitsem. Bilincim yok oluyor sanki elimden gelse onunla beraber yatacam ))))
Kar ve yağmur hariç her zaman Kullanırım
bnde sabahh binipp çekiorumm bsim parka abilerle kapısıorum orda çeker hawa yaparıs biss dewamlı geseriss
İSTANBUL HAZNEDAR
AHMET CAN KABATAŞ
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)