Şimdiye kadar ki en iyi yarışcı hangisi?
Şimdiye kadar ki en iyi yarışcı hangisi?
Abi Kenan Sofuoğlu yok, çok ayıp,
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
biaggi tabiki ne badireler atlattı geldi yine geçilmedi efsane o adam
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Kenan Sofuoğlu iyi bir yarışçı ama, daha en iyi değil. Benim o seçenekdeki favorilerim Valentino Rossi, Mike Hailwood ve Mick Doohan. Ama bir isim var ki, Giacomo Agostini, kesinlikle dünyanın en iyi yarışçısı oydu. Adamın toplam 15 şampiyonluğu var. Baya baya iyi yani
lütfen bütün rossi hayranları bana pm atsın:wiinkk:
Biaggi, " ama onun motoru çok iyi " diye ağlayan adam, peki kim için demiş,BBRR adlı üyeden alıntı
Valentino ROSSI
Benim oyum kime
YZF-R6 BLUE (MUCH FASTER THAN RED)
***BÜFE TEAM***
Biaggi kimmiş zaten. O adam sırf hava. Şimdi takımda bulamıyor kendine. Bakalım 2006'da ne yapacak?
En büyük Rossi başka büyük yok!!!!!!! (Agostini hariç)
Biaggi kimmiş zaten. O adam sırf hava. Şimdi takımda bulamıyor kendine. Bakalım 2006'da ne yapacak?
En büyük Rossi başka büyük yok!!!!!!! tam güzell demişdim ama AGOSTİNİ hariç demissin ama sana katılıyorum
Rossi popüler olmasına popülerde adamın daha 26 yaşında olmasına rağman ardarda 5 Moto GP şampiyonluğuyla birlikte toplam 7 şampiyonluğu var. Agostini'nin 500cc'de 9 olmak üzere toplam 15 şampiyonluğu var. Rossi yetenekli bir pilot, Agostini ise bir efsane. Geçilmesi zor isimler...
Bu listede nasıl olurda Wayne Rainey olmaz hacı.. nası iş bu ??
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
kenan olsaydıı iyi olurduu ... bu soru bişraz sacma olmuss tabiki rossiii....
rossi nin yüreği yeter
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
Valentino Rossi
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
forumda mick doohan ı pek tanıyan yok sanırım
çılgın çocuk valantini...
çılgın çocuk valantini...
abicim valentino rossi yamahayla şow yapıyo şow kıskan hondacılar çatlasın..
Bence de Wayne Rainey de en büyük motorcular arasında . Agostini geçilmesi en zor efsane . Rossi sempatik bir kişilik o da bir efsane . Biaggi mi ; ukala birinden bahsetmiyoruz . Biaggiyi çoğu defa ağlatmıştır Valentino Rossi . zira bu adam daha düşük motor gücü ile birinci olabilmektedir ve Biaggiye Yamahada iken çoğu kez Biaggiye motorunun tozunu yutturmuştur ve pabucunu dama atmıştır .
İşte Valentino Rossi ile ilgili birkaç not :
Bir önceki yıl o kategorinin şampiyon sürücüsünün taşıma hakkını elde ettiği 1 numarayı kullanmayıp , çocukluğunda başladığı go kart yarışlarından beri babasının numarası olan 46 ' kullanarak , yarışların 1 numarasız geçmesine neden olan fırlama .
kolay galibiyetleri sevmediği gibi , önde sıkıldığı zamanlar bir bahaneyle geriye düşüp , yara yara geriden gelmeye bayılır .
2003 sezonunun son yarışında,son turun neredeyse yarısını tek teker üstünde dolanarak moto gp'nin damına suyu kaçırmıştır.coşturur,çok çok iyidir...
THE LEGEND : VALENTİNO ROSSİ
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Günümüzde Rossi, geçmişi de hesaba katarsak Agostini.
Celsius
Hyosung GT250 Comet
[I]"The ability to quote is a serviceable substitute for wit!"[/I]
açık ara rossi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)