aslA VAZGEÇMEM FAZERRRRR..saygılarr
aslA VAZGEÇMEM FAZERRRRR..saygılarr
fazerla er6n biraz abest olmuş.biri 2 biri 4 silindir
lezzet gider,mesuliyet kalır...
her zman fz6 derim walla.Çok hoş bi motor
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
N_O_S 300 e çıktığında kaç canlının hayatını riske attığını düşündün mü,bak en ufaktan başlayalım,kafana bi kedi,tavuk,kuş atlasa 300 le gttiğin için herhangi bir yere çarparsan ölürsün,önüne bi adam çıksa sen ölürsün adam da ölür,ki adamın çocukları varsa sana ölene kadar beddua ederler.Bunları kaldırabilecek kadar cesaretliysen(cesaret demek onu yapabileceğin anlamına gelmez,tüm sonuçlarına katlanabileceğin anlamına gelir) 300 e gönül rahatlığıyla çıkabilirsin
amaçsız olmayın hislerinizi kontrol edin,vücudunuzun size söylediğini inkar edin,işte o zaman gerçekten yaşadığınızı anlayacaksınız...
facebook.com/kaskafa
Gariban birine (ben) FAZER YETER.....
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Suzuki DL-650 V-Strom ...Motoru bir kere yakından inceleme şansım oldu ve bir kez de kullanma şansım.Daha sonra motora bayıldım.Eğer racing tutkum olmasaydı hiç düşünmeden alacağım ilk motor olurdu...Oldum olası Suzuki'lere ve seslerine hasta olmuşumdur
Arkadaşlar Herkes Etrafta Motorcular Serseri Değildir,Motorcular Kötü Değildir Diye Bağırırken Bizim,Böyle Bir Sitenin İçinden Bu Şekil Düşünceleri Olan ve O Düşünceleri Hiç Düşünmeden Buraya Aktaran Kişilerin Olması Sizcede Üzücü Değil Mi?Kusura bakma N_O_S Ama Bence Çoğunlukta Benim Gibi DüşünüyordurLütfen Biraz Daha Dikkatli ve Düşünceli Olalım
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
j-) hiçbiri
xt660r diorum ben
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
benm favorim fazer..her zevke az bucukta olsa hitap edebilen bi motor
seçenekler biraz yetersiz kalmış sanırım ?
bende honda derim :
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
bu topic paslandı cvp yazana kadar
2007 sini yada 2008 ini yapıda tazelensin
GKN MOTORS
abimde var suruş keyfi guzel er_6en
bence de fazer onuda alacaz inşallah...
bencede fazer 10 numara motor
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
Hyosung GT650..............................
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
fz6 kara atımmmmmmmmmmmmmmmm
her zaman heryerde ducati biraz pahalı ama idare edcez
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)