En iyi motosiklet özelliği hangisi?
En iyi motosiklet özelliği hangisi?
İki teker olması
:pr: TrueWolf :pr:
hayattaki en heyecan verici şey olması
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Maaliyeti düşük hava atma aleti olması
:pr: TrueWolf :pr:
Bana Özel olması
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
"at"ın yerini doldurması...
Ne bu şimdi ? Eski bir söz vardır, bir erkeğin üç vazgeçilmezi diye : At, Avrat, Silah.
Avrat ve silah kolay da "at" işi zor. İşte motosiklet burada devreye giriyor
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
hızlı oluşu park sorunu olmayışı trafik sorunu olmayışı
motor güzeldir yawwww
yukardakilerden bir kaçı birden olursa daha iyi olur birisini seçmek zor
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
durması unutmayın kontrolsüz güç güç değildir buda ancak abs ile olur
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
sadece zevk sahibi insanlara hitap ediyor olaması...
bana gore hızlı gıtsın hemen dursun su sogutmalı olsun yeter amacımız aynı motora bınmek ve onsuz yasayamamak
Tehlİkel Oraninin YÜksek OluŞu Ve Tabİatimizda Var Olan Yasaktan Gelen Cazİbe.
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][SIZE="3"][COLOR="Purple"]Gerçek sadedir, onu biz büyütür biz süsleriz ama o asla değişmez.[/COLOR][/SIZE][/CENTER][/B][/FONT]
Kalıp jant . Tubeless lastik kullanabildiğimiz ve lastiğimize çivi girdiğinde takla atmadığımız için.
en iyisi elektrikli marş o olmasaydı iki saat teperek çalıştırırdık
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
bana göre de kesinlikle enjeksiyon ve abs'li olması..
Abi yukardaki şıkları s.ktiredin miletin yorumları daha bi doyurucu di mi
Kolpa Adamları
motorda yakıt enjeksiyonu , elektronik ateşleme,100+ beygir gücü vs.. bunlar ölüm riskini 1. derecede etkileyen faktörler degildir. ama abs ve geliştirilmiş lastikler ölüm riskini direkt etkileyen faktörlerdirrr
100+a beygir gücü olmayan elektonik ateşlemesi olmayan bir motor kullanılabilir fakat ölü bir insan hiçbirmotoru kullanamaz. onun için güvenlik 1. sırada diyorum ve abs+geliştirilmiş lastikler diyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)