elektrıklı marsın motorcular ıcın cok onemlı bır ozellık oldugunu dusunuyorum
elektrıklı marsın motorcular ıcın cok onemlı bır ozellık oldugunu dusunuyorum
en iyi özelliği öldürmemesidir bence
burdakı ozellıklerın dısında heryere zamanında ulasmak
önem sırasına göre 1-elk. marş
2-disk fren
3-su soğutma
4-enjeksiyon
bence..
hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkasında bulur.
Abs & Yakıt Enjeksiyonu
...
Kesinlikle Disk fren.Motorda durmak çok önemli.Bu kampanalarla olacak şey değil.
konu baya bi geçmiş ama genede güncellini koruyo
bence 1.abs ve scooterlarda combine fren sistemi olması 2.yakıt enjeksiyonu
Mustafa Kemal Atatürk
Bence yakıt enjeksiyonu. Ekonomiktir, arıza çıkartmaz, karbüratör gibi sürekli ayar temizlik vs gerektirmez. Kışın eksi 10 derecede bile tek marşta motorun çalışmasını sağlar. Büyük konfor sağlar.
sevgili moderatörüm.bu başlıkla ilgisi yok ama 41 yaşında artık hızla pek ilgisi olmayan ama 250 cometide tanımayan birine bu motorla ilgili bilgi verirmisin?kaça almak lazım nelerine dikkat etmek lazım yakıtı nedir hanımla beraber yolculuk yapılırmı son hızı yeterlimi dayanıklımı şimdiden teşekkürler
araç izleme sistemi.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
ABS ve yakıt enjeksiyonu gerisi çinde bile var
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
abs olunca zaten disk fren olmuyo mu...yani kampanayala çalışan abs var mı?
Abs, kampanada da çalışabilir, örneği otomobilimde mevcut ama motorsiklette hiç görmedim.
seçenekler arasında iki tekeri olması yazsa onu seçerdim. gitsin de yeter bana.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Bu olsa güzel olurduu hani
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
Benim olması
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Medeni ve birbirine saygılı insanların yaşadığı toplumlarda bisikletle beraber en güzel ve en zevkli ulaşım aracı olması
benim için en iyi özelliği elektrikli marş ayaktan marşla bi türlü çalıştıramıyorum motoru :S
en iyi özelliği korkaklara göre olmaması.
Güven
Özveri
Tecrübe ister
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)