bence en ıyısı bastıgın da gaza fırlayacak sıktınmı frenı duracak +abs
bence en ıyısı bastıgın da gaza fırlayacak sıktınmı frenı duracak +abs
aynen elınt e katılıorum abs gelıstırılmıs lastıkler dıorum bende...
abs ve lastik arkadaslar tum motor lar gıder ama nasıl durur motosiklette kaza anını sürücü farkeder frene asıldıgında artcısıda varsa dırek kayarsın artcın yoksa verılmıs sadakana bakar ...
hepsi de birbirinden değerli
Arkadaşlar başlıkta en iyi motorsikler özelligi demiş fakat şikların birinde -- geliştirilmiş lastik demiş. bu motor özelligi degil Lastik özelligidir. geri kalan sıkların içindede elbette ABS dir.
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
elekronik ateşleme ve abs, kuşkusuz..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
en iyi motosiklet özelliği bence kullanıcının sürünce uzun zaman iyi ki almışım dedirteceği
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
Az da olsa şu ana kadarki tecrübemle illa da ABS diyorum...
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
delikanlı motorcu bnm motorun bile en iyi özelliğini çıkartıp ortaya koyar
alışkanlık yapması en güzel şey ve bi o kadarda güvenlikli olması lazım
kötü bi zeminde beygirin olmasa bile 60 70 le giderken abs si olmayan bi motorla abs si olan bi motorun farkı belli olr ve bu hızlarda senin kontrolu kaybetmen bile ölüm sebebi olabilir ters bi düşüşte ....
""34HZ3154(BMW F800S"" sarışın- ""34 DP 6939(cbr600F)"" DEVİL carbon... (çalındı )- "34 ZEU 54(kanuni racer200s" yoshimura krom (artık başka kollarda)
motorun zehir gibi calısması ve durmak istedigin gibi olmasıdır
motosikletten anlayan herkese sorun
ilk diyecekleri sey abs gerisi modernize edilen seyler
ama abs süper bişey.
farkı ikisinide kullanan bilir. ben bmw r 80 gs ten honda varaderoya gectim. farkı biliyorum.
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene...
lastik iyi değilse hiç bir şeyin önemi yok
arkadaslar cevap veriyorum....burada siklara eklemeyi unutmussunuz....Hava yastigi
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
ayaklıgı kapamayı unutunca stop ediyoo olmasıı
[B]hayat gerektiğinden fazla uzun[/B]
Estetiği ,,zarafeti,,güzelliği..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)