Her an,her yere GideBileceĞim en Güzel Şey...
Her an,her yere GideBileceĞim en Güzel Şey...
[B][/B][CENTER]:queen:[B]MoToRumu SeviYoRum[/B][/CENTER]
ABS yi siklayacaktim ama elektirikli marsi gorunce karari mi verdim
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
enjeksiyon ve monoblock gövde
'' En iyi motosiklet özelliği hangisi? ''
Ben oyumu yakıt enjeksiyonundan yana kullandım..
Ama bence en önemli özelliği 2 tekerinin olması..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
KESİNLİKLE HAVA YASTIĞI OLMASI
BENCE HEPSİ DE GEREKLİ BU SEÇENEKLERİN ÜSTELİK EMNİYETİ ARTTITACAK DAHA DA GÜZEL İCATLARI BEKLİYORUZ
Motorda uzun yol yapacaksın bunun için soğutman iyi olacak havaya güvenemem.Motorda soğutma en önemlisidir,araba motoruda bizim motorlarda aynıdır.Abs denilebilir ama ya tutmazsa ve sen frenlere asıldıysan.:(
benim motorun en iyi özelliği warsa biri yazabilir mi :D
1- Gazı açtığın zaman asvaltı tırmalaması, yırtması yolun daralması, önünde ne var ne yok tokatlaması,
2- Frene bastığın zaman yığılması, durmak için debelenmesi, kıçını başını atması,
3- Viraja girdiğin anda başının dik kalıp geri kalan her tarafın yola eğimin azalması,
4- 5 ile giderken, 4 takıp yartınması, motora abanması, kapanması, heeeeeeeeeeeahh diye bağırması,
5- En güzel kısmı, bindiğim zaman Yüce Allaha bu keyfi, tadı bana yaşattığı için teşekkür edilmesi....
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
ben beygir dedim :D önce güç hız (klasik motor tutkunu tercihi) :D
..::Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü::..
..::Mağlubiyet; kimine göre galibiyetden bir adım öte::..
4 teker şeytan işi binmem
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Motosiklet şeytan icadı asla binmem
aslına bakarsak yukarıdakilerin hepsi önemli benim oyum beygir gücü güçlü motor herzaman iyidir.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Ulan ne biçim anket bu? Kafam karıştı yahu! Böyle bir anketi hiç kimse doğru olarak şıklayamaz, tabi sonuçları da gerçekçi olamaz.. Zaten bu sebeple çoğu kişi şıkta bulunmayanları dile getirerek makara sarmış... Dur, ben de sardırayım diyecektim ama yapamadım:
Soru: En iyi motosiklet özelliği hangisi?
Cevap: İki tekerli olması tabi ki...
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
bence kesinlikle elektrikli marş yoksa mobiletler gii ya pedal çevirecektik yada marşa ayağımızda basıp debelenip duracaktık
No Manita No DIRDIR ONLY MAKARA ONLY GIRGIR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)