Abicim Ben 110 Luk Moturla 125 Lik Ybr Yi Nasil Geçerim Diye Uğraştim Sonunda Başardim Bir Kavasaki Piston Sekman La Bu Işi Hallettim 3 Kişi Ile 135 I Gördüm Daha Fazlasi Var özellik Böyle Olur
Abicim Ben 110 Luk Moturla 125 Lik Ybr Yi Nasil Geçerim Diye Uğraştim Sonunda Başardim Bir Kavasaki Piston Sekman La Bu Işi Hallettim 3 Kişi Ile 135 I Gördüm Daha Fazlasi Var özellik Böyle Olur
YOK YA hiç biri değil bence en iyisi vites göstergesi olması.. yeni başlarken çok lazım oluyor. :DD
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
abs..başka söze gerek yok...
en güzel tarafı ya hep dikkat kesilmeni yada iice yaymanı sağlaması bence.Dün bizim mahallede şort-atlet-güneş gözlüğü+hayabusa birini gördüm fotografını çekecektim ama anladı galiba ben arabayla durunca topukladı sokakarasına hahahahah
yolda giderken rüzgarı hissetmek bana özel bişey olsa gerek..
yolda rüzgar içiyorum adetaa
98 Beygir.....
motosikletin tüm özellikleri güzeldir hiç tartışmaya gerek yook
motosiklet güzeldir o kadar
en güzeli sana ait olması bir at gibi sen ve o .....
üzerine çıktığımda beni heycanlandıran yeryüzündeki yegane iki şeyden biri olması..
abs şart durmaz vallaaa allah korusun..
YαşαмℓαÖℓüмAяαѕıη∂αCαмвαzℓıкYαρıуσяυmBυAяαℓαя....
disk siz ABS olmaz ....o yüzden Disk li Fren olması şart
Abs olmasaydı tabiiki herkes Disk fren diecekti..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
çok güzel birşey olması en ii özelliği gold wing yapar ona bakalım soruları soralım demi
Hız Tutkusu Olanların Tutkularını Son Derece İyi Tatmin Ediyor Olması.
dusuk hızda donerken lastıklerın hafıften kayması hıssetmek yanı dusme korkusunu yasamak :D :D denemeyın carsının ortasını dusme duygusunu yasadım :D
bence yurumesı yeterlı
LORD OF THE WAR
aaa kimse yorum yapmamış mı....niyeee.....
pardon ben görememişim...
asla bitmeyen aşk motosiklet aşkıdır
Ben bu ankete de oylama yapmışım ama yine hangisini oyladığımı unuttum alzaymır mıyım yalancı mı şimdi
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
YURUMEKTEN YURUMEYE FARK VAR OKAYCIM
LORD OF THE WAR
motosiklet olması.Daha Ne Olsunnnnn.
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)