goldwing
goldwing
ben ne desem bilmemki bu motorları tek tek test etmem lazım siz birer hafta motorları verin bi test edim sonra size söylerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
mondial 151rs bence az yakar çok gider 700 km 68 ytl benzın =))
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
honda X-11 (((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Keşke ''diğer'' seçeneği olmasaydıda sadece bu motorlar arasından seçim yapsaydık sadece : )
ben Aprilia Futura şıkların içindeki en iyi motor..
[B] 34 EA 6?3?[/B]
Bence Bmw 1200 Touring Dehşet Bişi Hemde çok Rahat
goldwing yada k1200 lt
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Uzun yol dedimi akla BMW gelir
uzun yol gazlamadan cekılmez bence r1
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
BMW 120 GS Advanture
Mevkiler insanlara değil, insanlar mevkilere şeref verirle[COLOR="Red"][/COLOR]r.Defterdar Sarı Mehmet Paşa.Ferhat DEMİR. 0 535 621 54 08- 0 505 691 71 86
En iyi uzun yol motoru benim makine APRİLİA bastın mı kaçar benzini koklar çok havalı eee daha ne olsun( İki kişi 60 ytl 585 km )
İMPOSSİBLE İS NOTHİNG
Şöyle uzaktan bir durup bakacaksın, süzeceksin yavaşça ön tekerleğinden ta arka tekerleğine kadar her ince ayrıntı ile, içine bir kıpırtı dolacak, ayakların diz kapaklarından başlayarak hafif hafif titreşmeye başlayacak, heyecanlanacaksın, ve motorunun üstüne binip çıkacaksın doya doya yollara, gideceksin, gideceksin, durmaksızın gidekceksin,, motorunun hangisi olduğu hiç önemli değil, yeterki senin olsun, sadece senin, veeeeeeee hiç durmaksızın gittiğin için depoya bakmayı unutacaksın, benzinin bitecek yolda kalacaksın inceksin motorundan başlayacaksın otostopa ve kimse seni almayacak, başlayacaksın motori itmeye, it babam it nereye kadar, ve the end bir daha uzun yola çıkmayacaksın, bu nedenle motorunun hangisi olduğu hiç mi hiç önem arzetmeyecek.. çok sevineceksin....
başıma gelen bu,, lanet olsun içimdeki bu motor sevgisine
BENCE BMW ABİLER
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
arkadaşlar, aceleyle işim yok. eşimide alıp uzun yola çıksam hyosunggv250, param yeterse de gv650 düşünüyorum. bendeki çinm malı şoparıda elden çıkarıcam. ama chopperla uzun yol, ne olur ne eder? bi akıl...
uzun yola gitmezsemde elimde kullanırken keyf aldığım bi model olsun istiyorum.
zaten 7-8 binde fazla veremem.bu bahsettiğiniz honda ve bmwler beni aşıyo.
ben de Nasreddin Hoca gibi kargadan başka kuş tanımam
Deauville kullanıyourm
ben ve artçım hsonuna ağrısız sızısız 1000 km gezi sığdırabiliyoruz
Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
Bmw 1150 GS Adventure.. vur kır parçala suya gir çamura gir toza toprağa gir asfaltta git naparsan yap bana mısın demez =)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)