bmw tabikide bn cbr 125imden memnunum ama bidaha hondaya tobe ettim
bmw tabikide bn cbr 125imden memnunum ama bidaha hondaya tobe ettim
tabiki 1100xx hondanın verdiği rahatlık hiç birinde yok.
tip olarak hız olarak diğer motorlar iyi olabilir ancak bmw nin kalitesini kimse inkar edemez en iyi denildiğinde en problemsiz anlarım ben onun için bmw
facebook.com/kaskafa
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Kaiser senden bu cevabı beklemiyordum
bence DeLi 1000 en iyisi ülkemiz şartlarında
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
Yahu arabım kadrim, bence başlıkla anket seçenekleri son derece uyumsuz zaten. Uzun yol motoru (touring) denildiğinde, ülkeler arası seyahat edebileceğin, geniş oturaklı bir alet geliyor gözümün önüne. Goldwing derdim ama bu çok daha yeni bir teknolojiye sahip. Tamam motorumuz güzel ama sınıfı farklı.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Yaa ben oylama yapmışım vaktiyle ama hangisini oyladığımı unuttum
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
topik açıldığında R 1150 GS imiş...
ama artık en iyi uzun yol motoru R 1200 GS....
kendisine aşık olduğumda daha R 1100 GS idi..
3.5 yaşındaydım..aaah ah...
Bazı arkadaşlar sağlamlıktan bahsetmiş.Kendi motorum diye demiyorum ybr ile dünya turuna çıkanlar var forumda konuşulmuştu hatta.Yani bmw de yamaha da honda da suzuki de sağlam.500.000km de transalp duydum.
bence önemli olan tarz ve konfor.Hiçbirini bilmiyorum.Eminim hepsi rahattır.Onun için en hızlısı en iyisidir bence.
Bende hondadan şaşmam türkiyedeki yol şartlarına en uygun motor ve birde şunu düşünelim uzun yol sadece İstanbul Ankara değildir mesela bir düşünün mesela Malatya'da aksilik oldu motor arıza yaptı sizce hangisinin servisi vardır Kawasaki mi suzuki mi aprilia mı bmw mi bence hiçbiri.
2005 yılında açılırken Fazer unutulmuş galiba 2008 şartlarında yeniden anket yapılması gerekmezmi
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Uzun yola gideceksem bir Neoplan Starliner yada bir Setra tercihimdir.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Benim için en iyi uzun yol motosikleti yamaha tdm
http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-850-a-2.html
En Az Yakıt Sarf Edeni.....
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
honda güzel makina hem de yakışıklı
[COLOR="DarkRed"][B]Yaşadığın Her An Kendi Hayatındır...[/B][/COLOR]
Bmw
bende ülkemizin şatlarına güre v.strom dl 1000 derim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)