honda hayat onda derim bende
r1150 bmw
[B]All this pain is an illusion[/B]
BMW R1150 RS tabiki bence bütün BMW'ler uzun yolda kullanışlı...
Saygılarımla...
HONDA DİYORUM...BAŞKA DA BİŞEYCİKLER DEMİYORUM..
HONDA...HAYAT O'NDA...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
CBR 1100XX SUPER BLACKBIRD ün üzerine motor yok diyorum, hem spor hem touring çünkü
Dostum DL-1000 V-Strom u koymuşsun ama CBF 1000 i koymamışsın,her ne kadar naked bike olarak bilinse de aslında çok kullanışlı bir uzun yol motoru sayılabilir CBF bin,bi daha inmezsin
Mobylette
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
yapılsaydı herkes o motora oy verirdi.fakat oylamada herkes başka başka motora oy veriyor.
arkadaşlar daha böyle bi motor yapılmadı.
bmw k1200gs abi insanın polis olası geliyo.canavar gibi makina ama biraz fazla para istiyolar
honda goldwing nerde ya goremiyoruz onu ankette?
yol asfaltsa goldwingden kralını tanımam.altın kanatlar tüm dünyayı dolaşır
goldwing... evimden rahat..
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
uzun yol we asfalt ise tabiki HONDA ST1300 FAN EUROPAN
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Goldwing ve CBR1100XX SUPERBLACKBİR üstüne tanımam
SS kategorisinde Hondayı fazla sevmem ama uzun yol motoru için de honda favorim
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
dünyanın uzun yol motoru alarak kabul ettigi bmw R1150 gs
adamlar bu motorla dünya turuna çıkıyor. dogu karadeniz de oturuyurum ve öyle bütük turlara çıkan kişileri görüyorum.Altlarındaki motorsiklet bmw 1150 gs ve bazılarında honda transalp. bunun dışında pek motosiklet görünmüyor. yani ben şimdiye kadar yamaha suzuki veya kawasaki ile böyle büyük turlara çıkan görmedim hiç. saglamlık denilince akla ilk gelen bmw sonrada honda. bence böyle büyük turlara çıkılcak motor 1150 gs o olmazda honda transalp...
seçenekteki motorlar güzel uzun yol yapılır ama şahsi tercihim 400-500 cc lik italyan sürüş zevki muhteşem olur.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Oyumu kullanır ve resmide eklerim ...
fjr 1300 abi o motordan şaşmam çok güzel uzun yol motoru
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
Goldinw diyonuzda alet çok ağır yaa giderken güzel sorun yokta sadece uzun yol için ideal makne biraz şehir içinde bence yorar adamı. Bence BMW
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
En iyisi mobilet arkadaşlar,
nasılsa çin'e gidene kadar bir taraflarınız iyice gerilecekya, hiç olmazsa mobiletle 10 km. gidip düşersiniz yada kram geçirirsiniz ve böylelikle en iyisi ne diye sormazsınız.
50 yaşının üstündekiler içinse en iyi malzeme 6 silindir uzun kolludur.(Az yakar)
Benzinsiz gider ama dönemezsiniz..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)