Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?
Sarhoştum hatırlamıyorum
motosiklet sürmeye 17-18 yaşlarımda başladım ama ....!!!!!
allah korumuş bilinçli ve standart lara uygun malzemelerle kask mont dizlik vs..... gibi olmazsa olmaz diyebileceğimiz korumalarla ve kullanım tekniğiyle yaklaşık olarak 5 aydır kullanıyorum yani motor kullanıyorum diyebileceğim zaman bu.... çok öncelerde kullanmaya başlamama rağmen hatta ilk motorumu 1997 yılında almıştım öncesinde de kiralar gezerdik
ama motorun üzerine hiçbir koruma olmadan ve kullandığımız motor hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan motoru tanımadan ve güvenli sürüş teknikleri hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan kullanmak son derece riskli ve yanlış bana kalırsa meydana gelen motor kazalarının %90 ı bana kalırsa bu etkenlerden dolayı meydana gelmekte ve motorsikletin tehlikeli bir araç olduğu kanısına insanlar bu sebeplerden dolayı varmaktadır..
bilinçli ve eğitimli olarak motora binmek ve gerekli tüm korumaları ve önlemleri almaktır asıl olan.... yoksa ben 10 yıllık motorcuyum da diyebilirdim ama ben tam manasıyla 5-6 aylık motorcuyum ama doğru yolda olduğuma ve güvenli sürüş yapmayan ve kendini bu konuda eğitmeyen bir çok 10 yıllık motorcudan daha iyi motorcu olduğuma eminim......
üzerine 2 beden büyük deri bir montla ve kafasında kask olmadan üstelikte azında sigarayla bir motorcu gördüğümde nasıl sinir olup öfkeleniyosam tam koruması kaskı ve motorda duruşuyla yeni bir motorcu olsa bile bu şekilde gördüğümde aynı şekilde gurur duyuyorum ve korna çalarak selam vermeden geçemiyorum.....
bilmem düşüncelerimi anlata bildimmi...... eminimki motosiklet kullanıcıları bilinçlendikçe ve istemediğimiz motorcu görüntüsü yerini olması gerektiği gibi olan motorcu görüntüsüne bıraktığı zaman insanların bu muhteşem araca ve kullanıcılarına karşı bakış açısı değişecektir.... evet erhancım bu konuyu açtığın için sağol ben konuya bu bakış açısıyla bakmak ve yaklaşmak istedim bakalım diğer arkadaşlarımızın düşünceleri ne.... saygılar..
Bence hatalı anket.Yaş sınırı 17 olmalıydı.
Ehliyetsiz kullanmamalıyız değil mi?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ortaokul donemlerinde yazlikta arkadslarin 50cc scooterlarini saymazsak . 24 yasinda yani bu sene
Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki feda?
Şuheda fışkıracak toprağı sıksan, şuheda!
Canı, cananı, bütün varımı alsın da hüda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüda.
::pembe:: ::pembe:: ::pembe::
Hey gidi mobylette heey...
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
14 yaşında 3 5 km 50ccsürdüm, 20 yaşımda yine bi 3 5 km 50ccsürdüm, şu an 25 yaşındayım kendi motorumu sonunda aldım bi daha inmeyi düşünmüyorum...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
ben 106 gtı yımı satıp honda twister le başladım şu an yamaha yzfr1 var motorsiklet kullanma yaşım 25
ben de 13 yaşım da arkadaşın mobileti ile başladım şu an yok ama olucak allahın izniyle
[email]toz_kaldiran2@hotmail.com[/email]
abicim başlığı hortlattınız beee
yok hayret ben nie hiç görmedim bu topiği
kendim kullanmaya 11 yaşında başladım ama doğduğumdan beri motosiklet üzerindeyim
Acımadıki, acımadıki
ben daha bu sene 25 yaşımda başladım motor kullanmaya ilk kez motor aldım ilk kez motora bindim inmeyi düşünmüyorum ama zaman ne gösterir bilinmez
sonuçta bayanlar bu konuda erkekler kadar özgür değil kendi dışımdaki nedenlerden dolayı da motoru bırakabilirim umarım t1le ömrümüz uzun olur
KARTAL GOL GOL GOL
54 SD 534 B RH+
Millet yine ufaktan atmaya başlamış Şu anda 31,91% oranında 10-14 yaş seçeneği birinci sırada. Demek ki herkes bu işe ehliyetsiz başlamış. Site ortalama yaşı 25 desek, demek ki çoğu kişi 10-15 senedir motosiklet kullanıyor demektir. O zaman bir buluşmada şu 15 senelik deneyimlerimizi bir konuştursak diyorum ne dersiniz?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
bence istediğin gibi anladın başlığıboy adlı üyeden alıntı
Acımadıki, acımadıki
14 yaşında vitesli kanuniyle başladım...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
@CBR1000RR
Dediğinden hiçbir şey anlamadım ???bence istediğin gibi anladın başlığı
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Allah nasip ederse bi kaç aya başlıorummmmm....
Yani 19
1 yürüteç
4 3 tekerlekli, koltuğunun altında seyyar wc olan bmx bisiklet
6 4 tekerlekli (2si arkada yardımcı) castello
9 Kaykay
10 2 tekerlekli bisiklet
uzun yıllar şoförlüğü bıraktım
.
.
.
21 Honda Activa ile motora merhaba
23 Zat 150 (dewam)
http://www.kaan.in
tam hatırlamıyorum ama,6 ya da 7 (babam eski motorculardan da )
bi de honda m vardı ,kinetic,15 falandım o zaman..ahh ahh gençlik...
Ducatista:)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)