Doğuştan yetenekli arkadaşlarımız var aramızda...
Enteresan sonuçlar çıkıyor burada!
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
Doğuştan yetenekli arkadaşlarımız var aramızda...
Enteresan sonuçlar çıkıyor burada!
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
eğer babamın veripde bir tur at şeklindeki kullanmaları sayıyorsanız 8-9 yaş.kendi motorumu kullanmamı sayarsak( bir sene mesailerimi biriktirerek babamdan gizli aldığım 69 mod. jawa )19yaşımda
motosiklet sürmeyi,küçüklügümden beri istemesem de sekiz yaşında iken babam bana ilk bisikletimi almıştı,o gün bugündür kaç tane bisiklet degiştirdim bilmiyorum ama,2005 sonunda bisikleti bırakıp motora geçtim,şu an ikinci motorum 23 yaşında motor sürmeye başlamış oluyorum.
keşke 5 yaşında iken abim bana motor alsaydı şimdi motosiklet proförü olurdum animallah.
98 Beygir.....
11 yasında puch marka motosikletim vardı bisikletim calınınca almıstık.. Belkide tamirciliğe onunla başladım suan yasım 23 ama onun sokülmedik yeri kalmamıstı hatta hatırlıyorum bı bayram sabahı motor calısmamıstı ılk sılındır sokusumdu yasım 12 idi bayram sabahı motosıkletcı bı abımız vardı onun evıne gidip sekman aldık motor sekman kırmıstı onu taktık ve bayramda butun parayı benzıne yatırmıstık
Baştan sona okudumda 10 yaşında 1200'lük motorla başlayan bile varmış
http://www.youtube.com/watch?v=ACrkyIPyTK8
Ben 30 yaşımda başladım sayılır
sanırım 1985 yıllarıydı... yaz tatillerinde antalya- elmalıda teyzemlerin köyünde teyze oğlu mustafa abinin motoru ile başladım...o zamanlar ben 9 yaşlarındaydım...tabi ayaklarım yere değmediği için o benim arkama biner, belirli bir hıza ulaştıktan sonra gidonu bana bırakırdı..geçmiş zaman tam hatırlayamasamda motor honda cv 250'ydi galiba..trafktör gibi bir şey...toprak yolda tarlaların arasından, tarlalardan geçip bahçe sulamaya gider gelirdik... hey gidi günler hey....
Valla aramızda bu kadar deneyimli sürücüler olduğunu bilmiyordum...
Ankete bakılırsa forumdaki büyük bir çoğunluğun en az 15 sene tecrübesi var
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
23 yaşında başladım şuan 24 yaşındayım.
Soda Ayran Cool
şaka gibi gelebilir ama şu an yaş 21 ben 9-10 yaşındaydım ilk 51 ile başladık devam ediyoruz.marketimiz vardı oranın dağıtım motoruydu 95-96 senesinde.ilk bindiğimde verdim gazı peder arkadan koşturdu:D ama harbidende düşmeden durdurmuştum.sonra uzun bi aradan sonra 1 aydır devamlı motordayız tecrübe 10-12 yıllık ama sürekli değil:d
hakkımda çeşitli rivayetler olmakla beraber........
hatırladığım kadarıyla 9 da başladım mopedle 15 de cc büyüttüm mz e geçtim
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Sanırım 20-21 yaş civarı idi.Bizim bulgar göçmeni bi dayımız vardı onun yokluğundan faydalanarak kuzenle binmiştim.O sıralar formula 1 in sıkı takipçisiydim ve sıralama turları formatı çok hoşuma gidiyordu.Dedim kuzene bi parkur belirleyelim ve timeing yapalım dedimAma timeing yaptığımız yol WRC deki Antalya ralisi gibi toprak pistneyse biz gaza gelmişiz tam ben binmiştim ve sert bi viraj vardı mobylettin hız göstergesi yoktu hızımı bilmiyodum ama virajı baya sert girdim , motor bi sağ yattı bi sol yattı sonra rodeo boğası gibi fırlattı beni bacak kollar fln ufak tefek çizik
Tabi bizim timeing te yalan oldu
Gerçi bu ilk binişim olmasada en fazla 2. veya 3. binişimdi.
Sonra bulgar dayımıza anlattım kazayı dedi senin suçun yok kayış arada cıkıyo yada kopuyor gibi bişey dedi ondan seni fırlattı dedi
neyse enteresan bi durumdu ondan sonra kayışı fln atar diye o mobilete hiç binmedim ve aynı yolda Activa ile time inglere kuzenle devam ettik
28 yasında başladım. esasında daha süremiyorum bile. motosikletin üzerinde duran biri gibi bi ifadem var... ama olsun azimliyim öğrenecem iyice. azimliyim kararlıyım...
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
çok kücük yaşalardan 15 yaşıma kadar bisiklet kullandım sonra....
mz 251 ile iki sene gittik
mz 301 ile devam ettik yetmedi 301 motorumuzun motor bloğu piston değişimi grank kolu değişimi ile motora hız kazandırdık baktık olmuyo teknolojiye ayak uydurmak için CıBıR 125 aldık şimdi sırada fazer fz6 var hadi hayırlısı
not:bizli konuşmamın sebebi bütün bu adımları babamla birlikte yaptık
Başlamayanlar, korkup başlayamayanlar, artçı olarak arkada uyuyanlar(daha doğrusu uyuyan) nasıl oy kullanacaklar peki
İnsan korkarken motor kullanmayı isteyebilir mi peki
Sürüş çalışmalarına devam, en iyisi bu herhaldebu gidişle hayatım boyunca sürüş çalışmaya devam edeciğim gibi
32 yaşında başladım ben birden bire gittim ve karakaçanımı alı verdim hee eve nasıl geldiğimi sormayın valla ilk aşk başka ne de olsa
valla ben 14 15 yaşımda binmeye başlamışdım ama bu canlı bir motordu demir motora ise 17 yaşında bindim...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)