10 gün oldu başlayalı...hala fab nın beton zemininde dön baba dönüyorum.alışana kadar böle. 1-2 sonra fren dur ama ben cok seviyorum herşeye ragmen.yaş mı? cok gec bi yaş galiba.28 yaşşşş
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
10 gün oldu başlayalı...hala fab nın beton zemininde dön baba dönüyorum.alışana kadar böle. 1-2 sonra fren dur ama ben cok seviyorum herşeye ragmen.yaş mı? cok gec bi yaş galiba.28 yaşşşş
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
11-12 yaşımda mobiletle başladım.
Bizim yaylada (Elmalı/Antalya) bir akrabam motosiklet tamircisiydi, yazın sıkıntıdan onun yanında çırak gibim takılırdım 2-3 saat, ordaki mobiletlere falan binerdim bağ yollarında mis gibi araç maraç yokdu.
Kalu beladan beriii
23 yaşındayım üç ay önce başladım
ben ılkokul 4. sınıftan berıdır kullanıyorum...ne demısler agac yas ıken egılır....
MT ANTALYA
13 yaşında koyde dayımın java ts 350 siyle başladım.ilk yılımda yani 13 yaşındayken babam sayesinde ileri geri yaparak ilk deneyimlerimi atlattım.Artık her sene koye gitmek arzusuyla tatilin gelmesini bekliyorum.
Bu yıl 4. yılım ve daha da zevk alarak bindim javama.
16'ncı yaşgünümde aldığım Kreidler Flory (50cc) elden 3 vites çoook güzel bir motosiklet ile başladım.....ne günlerdi o günler her türlü akrobasiyi yaptım o motosiklet ile.....
gecen sene 23 umde bıraz scooter kullandım.olucak inşallah daha hıc ınmıcem tepesın tuvalete bıle motorumla gıtcem
Orta yaşa 3 sene kala 32 yaşında başladım. Ama heves etmem bir kaç yıl önceye dayanır.
14 yaşında arkadaşımın mobylettele başladım azmı düştük be
[COLOR="Red"]HERŞEY VATAN VE MOTOR AŞKI İÇİN[/COLOR]
::tutkuy::
hiç vakit bulamadım 34 yaşına kadar,postersel hayaller bir gün gerçek oluyo işte;asla inmem artık
bende 15 yaşımda bizim sucunun motosikletini kullanarak başladım
3 ay kadar önce başladım 29 yaşımda... bide paraşütle atlayayım tamamdır.
[B]I finally found my way, say goodbye to yesterday... Hit the gas there ain't no brakes on this lost highway[/B]
2005 te başladımm bilinçli olarak motosiklet kullanmaya yani kasktır falandır filandırr.mobiletleride kullandıkta onlara motosiklet dememm
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
10 yaşından ufaktım bizim bi abinin mobiletini kaçırıyordum kardeşimle... derken şimdi 19 yaşındayım aşşağı yukarı 10 sene olacak şimdi ise cbr600'e devamm
ben 14 yaşında falandım sene 2000 ortalarıydı motor kiralayıp biniyorduk salak gibi birde açık senete imza atıyorduk yapmamalıydık ama bence güzel günlerdi.
zaten 2001 de de rx135 king aldım.
Honda Falcon NX4
Honda Today
10 yaşında başladım cg 125 kullanırdım o zamanlar 14 sene olmuş vayy beaa
evet dostum conu$turalımmm!!!!!!!!!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)