12 yaşında mobylet selesine oturdum o günde bu güne bir yaşam tarzı oldu motor. ailem ve sevdiklerim ne kadarda benle aynı fikirde olmasada
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
12 yaşında mobylet selesine oturdum o günde bu güne bir yaşam tarzı oldu motor. ailem ve sevdiklerim ne kadarda benle aynı fikirde olmasada
hatırlamıyorum ancak mobiliyette olduğunu biliyorum çünkü o motorların orta kısmı boşluk tu oraya oturup sürüyordum frene basamıyordum ayaklarımla durduruyordum herhalde 7-8 gibi bugün itibari ile 30 yaşından gün aldım hala biniyorum darısı 70-80 lere olur inşallah
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bende 13 yasında basladım okulka motorla gıden tek kısı ben olduğumda havamda coktu hani...
benımde babam sayendesınde oldu zaetn cunku oda eskı kullanıcılardan..
ben 13 yaşında mahallediki bi cocugun motorunu satın alıcam deneme yapım bahanesıyle 1 hafta aldım.öyle başladım sonra 15zatı yaşında kuzenımımn nı surmeye alıp kacırmaya basladım şimdide kendımı motorumu aldım şuan mondial 150 zc ama yakında inş. hyosung gt250r olacak...
15 16 yaşımda mobilet le başladım sonrası geldi ruzgarı yedik birkere kurtulus yok esrar eroin den kurtur insan ama motorsiklet bagımlılık yapar kurtulus yoktur...
52 (yazıyla : elliki), geç kalığım için üzgünüm
8 yaşımda başladım İJ350 li sepetliile ben çalıştıramıyodum ablam gelirdi yardıma.ozamana kadar babam verirdi direksiyonu sadece kendiside eski motorcudur ve 63 yaşında ama hala o 69mod.sepetlı İJ i satmaya veya atmaya kıyamıyo bende istemiyom çünkü ilk motora onla başladım şuan 34 yaşındayım ve motosiklet olmassa asla olmaz.buda şimdi benim çocuklar ama onlar daha şanslı.
bu oğlum Alen 4 yaşında.
buda kızım Melisa 8 yaşında ve motoru paylaşamıyolar tek dert bu.
elimden geldiği kadar eitmeye çalışıyom inşalla birer iyi motorcu olurlar ve bu özgürlüğü doyasıya yaşarlar.
ben askerden sonra başladım yazlıkta pejo bir mobiletimiz vardı gez babam gez hala durur bizim evladiyelik...
Rüzgar gibi geçti
Ben 7-8 yaşlarında başladımAbim arkada cz 180 i kullanıodum tarlada.Küçük yaşlarda başlamak güzel.
ben de ya 12 ya da 13 yaşındaydım, tam hatırlayamıyorum ben de ;)
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,yaş itibari ile bizim motosiklet kullanmaya başladığımızda ne bu motosikletler vardı nede korumalar olsabile anadolunun küçücük kasabasında önünde cam takılı kask tabir edilen taslardan başka bir şey bulamazdık ilk kullandığım motosiklet babamın BALKAN diye tabir edilen 3 vitesli olması gerek yanlış hatırlamıyorsam bulgar malı bi motosikletti kabak JAWA lara CHEZE lere Rus IJE lere ağzımız açık bakardık ama bu demek deilki motosiklet kullanmayı bilmiyorduk eskiden yokluk vardı yeffffffffffffff
Saka bir yana gerçekten korumasız bilinçsiz,eğitimsiz belgesiz üzerine bile oturmamak gerek
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
ya ben yaşlara hep bakıyorumda,demekki ben o kadar şanslı değilmişim...
ben lise sondaydım ancak o zaman motor denilen aletle tanışabildim...valla diğer arkadaşlar 10,13,8 felan diyolar da şaşırdım hakikaten..valla ben 17 galiba..daha kaç fırın ekmek yemem lazım merak ettim şimdi..
As The Years Go Passing By...
okadar küçüktüm ki hatırlayamıyorum
Mustafa Kemal Atatürk
geçen hafta pazar günü başladım gelişim sürücü kursundan ibrahim bey sağolsun o öğretti bana
benim babamin 73model jawa 250cc motoruvardi onda ögrnmistim önceleri calistirmadan mahallenin cocuklariyla yokusa cikartip ordan asagiya salip öyle sürüyordum. birgün babam anahtari üzerinde unutmustu bende aldimmotoru kactim ve ilk kazami yapmistim yas 13-14 falandi sonra o günden beridir biniyorum 20 kez kaza yaptim 20. sinde hastanelik oldum.
ben ilk defa ehliyet alırken geçen sene 24 yaşımda başladım
Ama sadece başladım he devam edemiyorum ara sıra artçı oluyoz birilerine ismi lazım değil
birazdan damlar herhalde
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ulen ehliyeti de alınca profösör kesilirsin başıma
ama haklısın bi kask şart yağmurda falan iyi olur benim için
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)