Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?

Katılımcı sayısı
2426. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 10dan ufak

205 8.45%
  • 10 - 14

643 26.50%
  • 15 - 19

748 30.83%
  • 20 - 24

360 14.84%
  • 25 - 29

208 8.57%
  • 30 - 40

199 8.20%
  • 40 - 50

52 2.14%
  • 50den yaşlı

11 0.45%
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?

REKLAM ALANI

12 yaşında mobylet selesine oturdum o günde bu güne bir yaşam tarzı oldu motor. ailem ve sevdiklerim ne kadarda benle aynı fikirde olmasada

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    hatırlamıyorum ancak mobiliyette olduğunu biliyorum çünkü o motorların orta kısmı boşluk tu oraya oturup sürüyordum frene basamıyordum ayaklarımla durduruyordum herhalde 7-8 gibi bugün itibari ile 30 yaşından gün aldım hala biniyorum darısı 70-80 lere olur inşallah
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

FAHRETTİN METİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BwS100
    bende tam 10 yaşında

Motosikleti
    yamaha ybr 125 insallah 250 olcak
    bende 13 yasında basladım okulka motorla gıden tek kısı ben olduğumda havamda coktu hani...
    benımde babam sayendesınde oldu zaetn cunku oda eskı kullanıcılardan..

Motosikleti
    mondi 150MC
    ben 13 yaşında mahallediki bi cocugun motorunu satın alıcam deneme yapım bahanesıyle 1 hafta aldım.öyle başladım sonra 15zatı yaşında kuzenımımn nı surmeye alıp kacırmaya basladım şimdide kendımı motorumu aldım şuan mondial 150 zc ama yakında inş. hyosung gt250r olacak...

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    15 16 yaşımda mobilet le başladım sonrası geldi ruzgarı yedik birkere kurtulus yok esrar eroin den kurtur insan ama motorsiklet bagımlılık yapar kurtulus yoktur...

agokce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha dragstar 650 classic
    52 (yazıyla : elliki), geç kalığım için üzgünüm

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    8 yaşımda başladım İJ350 li sepetliile ben çalıştıramıyodum ablam gelirdi yardıma.ozamana kadar babam verirdi direksiyonu sadece kendiside eski motorcudur ve 63 yaşında ama hala o 69mod.sepetlı İJ i satmaya veya atmaya kıyamıyo bende istemiyom çünkü ilk motora onla başladım şuan 34 yaşındayım ve motosiklet olmassa asla olmaz.buda şimdi benim çocuklar ama onlar daha şanslı.

bu oğlum Alen 4 yaşında.

buda kızım Melisa 8 yaşında ve motoru paylaşamıyolar tek dert bu.
    elimden geldiği kadar eitmeye çalışıyom inşalla birer iyi motorcu olurlar ve bu özgürlüğü doyasıya yaşarlar.

berkforce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    vfr 800
    ben askerden sonra başladım yazlıkta pejo bir mobiletimiz vardı gez babam gez hala durur bizim evladiyelik...
    Rüzgar gibi geçti

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Ben 7-8 yaşlarında başladımAbim arkada cz 180 i kullanıodum tarlada.Küçük yaşlarda başlamak güzel.

marwel114 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw G650 Xmoto
    ben de ya 12 ya da 13 yaşındaydım, tam hatırlayamıyorum ben de ;)
    Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.

harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs

sonuna kadar katılıyorum

Alıntı EgeKnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet sürmeye 17-18 yaşlarımda başladım ama ....!!!!!

allah korumuş bilinçli ve standart lara uygun malzemelerle kask mont dizlik vs..... gibi olmazsa olmaz diyebileceğimiz korumalarla ve kullanım tekniğiyle yaklaşık olarak 5 aydır kullanıyorum yani motor kullanıyorum diyebileceğim zaman bu.... çok öncelerde kullanmaya başlamama rağmen hatta ilk motorumu 1997 yılında almıştım öncesinde de kiralar gezerdik

ama motorun üzerine hiçbir koruma olmadan ve kullandığımız motor hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan motoru tanımadan ve güvenli sürüş teknikleri hakkında hiçbir bilgi sahibi olmadan kullanmak son derece riskli ve yanlış bana kalırsa meydana gelen motor kazalarının %90 ı bana kalırsa bu etkenlerden dolayı meydana gelmekte ve motorsikletin tehlikeli bir araç olduğu kanısına insanlar bu sebeplerden dolayı varmaktadır..

bilinçli ve eğitimli olarak motora binmek ve gerekli tüm korumaları ve önlemleri almaktır asıl olan.... yoksa ben 10 yıllık motorcuyum da diyebilirdim ama ben tam manasıyla 5-6 aylık motorcuyum ama doğru yolda olduğuma ve güvenli sürüş yapmayan ve kendini bu konuda eğitmeyen bir çok 10 yıllık motorcudan daha iyi motorcu olduğuma eminim......

üzerine 2 beden büyük deri bir montla ve kafasında kask olmadan üstelikte azında sigarayla bir motorcu gördüğümde nasıl sinir olup öfkeleniyosam tam koruması kaskı ve motorda duruşuyla yeni bir motorcu olsa bile bu şekilde gördüğümde aynı şekilde gurur duyuyorum ve korna çalarak selam vermeden geçemiyorum.....

bilmem düşüncelerimi anlata bildimmi...... eminimki motosiklet kullanıcıları bilinçlendikçe ve istemediğimiz motorcu görüntüsü yerini olması gerektiği gibi olan motorcu görüntüsüne bıraktığı zaman insanların bu muhteşem araca ve kullanıcılarına karşı bakış açısı değişecektir.... evet erhancım bu konuyu açtığın için sağol ben konuya bu bakış açısıyla bakmak ve yaklaşmak istedim bakalım diğer arkadaşlarımızın düşünceleri ne.... saygılar..
    Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum,yaş itibari ile bizim motosiklet kullanmaya başladığımızda ne bu motosikletler vardı nede korumalar olsabile anadolunun küçücük kasabasında önünde cam takılı kask tabir edilen taslardan başka bir şey bulamazdık ilk kullandığım motosiklet babamın BALKAN diye tabir edilen 3 vitesli olması gerek yanlış hatırlamıyorsam bulgar malı bi motosikletti kabak JAWA lara CHEZE lere Rus IJE lere ağzımız açık bakardık ama bu demek deilki motosiklet kullanmayı bilmiyorduk eskiden yokluk vardı yeffffffffffffff

Saka bir yana gerçekten korumasız bilinçsiz,eğitimsiz belgesiz üzerine bile oturmamak gerek
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Gelişim Sürücü Kursu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sarhoştum hatırlamıyorum
    Yaşın ortaya çıkar diye korkuyosun biliyorum

darksilence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '07 SUZUKI GSR 600 siyah
    ya ben yaşlara hep bakıyorumda,demekki ben o kadar şanslı değilmişim...
    ben lise sondaydım ancak o zaman motor denilen aletle tanışabildim...valla diğer arkadaşlar 10,13,8 felan diyolar da şaşırdım hakikaten..valla ben 17 galiba..daha kaç fırın ekmek yemem lazım merak ettim şimdi..
    As The Years Go Passing By...

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD

doğuştan olsa gerek

okadar küçüktüm ki hatırlayamıyorum
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    GSXR1000RR1
    geçen hafta pazar günü başladım gelişim sürücü kursundan ibrahim bey sağolsun o öğretti bana

kasim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim babamin 73model jawa 250cc motoruvardi onda ögrnmistim önceleri calistirmadan mahallenin cocuklariyla yokusa cikartip ordan asagiya salip öyle sürüyordum. birgün babam anahtari üzerinde unutmustu bende aldimmotoru kactim ve ilk kazami yapmistim yas 13-14 falandi sonra o günden beridir biniyorum 20 kez kaza yaptim 20. sinde hastanelik oldum.

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ben ilk defa ehliyet alırken geçen sene 24 yaşımda başladım
    Ama sadece başladım he devam edemiyorum ara sıra artçı oluyoz birilerine ismi lazım değil
    birazdan damlar herhalde
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben ilk defa ehliyet alırken geçen sene 24 yaşımda başladım
    Ama sadece başladım he devam edemiyorum ara sıra artçı oluyoz birilerine ismi lazım değil
    birazdan damlar herhalde
    geldim...kask mask al len kendine...nizami olacaz artık...ehliyetde gelirse kasksız pindirmem bak...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ulen ehliyeti de alınca profösör kesilirsin başıma
    ama haklısın bi kask şart yağmurda falan iyi olur benim için
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678917 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler