27
ilginç olan ya sitedeki büyük çoğunluğun en azzz 10 yıllık tecrübesi varrr
ya da daha 13-14 yaşındalar!!!
forumlardaki yazışmalara göre çoğumuzun tecrübesi oldukça azzz oysa ??
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
27
ilginç olan ya sitedeki büyük çoğunluğun en azzz 10 yıllık tecrübesi varrr
ya da daha 13-14 yaşındalar!!!
forumlardaki yazışmalara göre çoğumuzun tecrübesi oldukça azzz oysa ??
Ehliyet aldığım gün... 18
Ben herşeyi sırayla ve düzenli yapmayı severim...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
7 yaşında başladım peugeot ile.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
anneden babadan gizli 3 4 arkadaş ortaklaşa alınan peugeot yaşımız 12 13 civarıydı sonra glardoni piston du nikelaj kapaktı kavramaya işçilikti filan derken 21 oldum cbf 150 kullanıyorum aradaki kiralık ve emanet makineleri saymıyorum
15 Yaşımda Abimin 250 ytl sini yürüterek aldığım Kayışlı Orjinal Bi Mobiletle Başlamıştım
14 yaşındaydım.. Orta 2'ye gidiyordum.. Jawa 250 Ceylan'ımız vardı. Sağolsun Babam öğretti..
yaş 16 kırmızı mobylette vay ilk göz ağrım ve onunla ilk kazam 13 motor gezide birbirimize girmiştik
5 yaşında dayımın yawasının arkasına binerek başladım 96'dada pejomuzu sürmeye başladım.Şimdide ybrmle sürmeye devam ediyorum.11 senelik motor kullanıcısıyım.Ehliyetide yeni alıyorum
1987 Doğumluyum çocuklukta Kiralanan Mobyletleri Symaya Hiç Gerek Yok 2004 şubat Ayinda Ilk Defa Vitesli Olarak Ybr 125 E Bindim Sonra Kendi Motorumu Aldim Cbr125r Ve Hala Da Devam Ediyorum...
40 ından sonra azanı motsorsıklet paklar dedeım ve bındım.bakalım ne olacak
10 yaşında ayaklarım yere zor degerek bındıgım yamaha rx 115
yer ucagıydı mubarek
buyugunce r1 olmak ıstıyordu xt 600 oldu
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
[COLOR="Red"][/COLOR ben 13 yaşındayım ve 11 yasında arkadasımın mobiletini kullanıdm ve bahımlılık yaptı şimdi bi mondial 125mt'm var
Çok artçı gezdim ama debriyajı bırakıp hafif gaz vermem 23 yaşımı buldu. İlerde birgün dönüp de bir efsaneyle gezmişim vay be diyeceğim CBF 150 ile başladım 23ümde
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
liseye başladığımda okula motosikletimle gidiyordum.yani 15 yaşımda filan başladım...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
11 yaşında peugeot 103 sport mobiletle başladım.. 1988 yılında birde peugeot 103 cross vardı.. o yıllarda efsane cross mobiletti tabi abilerimizin jawa 350 ts gördüğüm zaman hayran hayran bakardım mz 301 sanırım ( mez ) hayalimdeki motosikletti
PEUGEOT 103 SPORT>HONDA CBF 500>YAMAHA FAZER 600>HONDA CBF 1000>YAMAHA YBR125>SUZUKİ DL 650>HONDA VFR 800X>HONDA MSX125>YAMAHA MT07 & HONDA PCX 150
2-3 yaşında depo üstü başladım; 14te ise şöför mahaline geçtim
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
10 yaşımda peugeot 103 ile başladım...
[CENTER]İzimiz Yol Olur[/CENTER]
En çok neye güldüm....
Aşağı yukarı herkes 10 yıl ve üzeri tecrübeye sahip....Ama açılan konulara bakarsak aynı elemenların sordukları sorular ilkokul çocuklarının '' baba bu ne'' leriyle aynı....Yıllar ya birşey kazandırmamış, ya da iyi sallıyor elemanlar...
Ha bide eleştirenler var....Çok şey bildiğini sanıpta diğerlerini cahil zanneden...
Yarım saatimi aldı ama bayağı eğlendim okurken....Sağolun....Bu topik aleyhinizde delil olarak kullanılacaktır haberiniz olsun....
Birde hala motoru olmayıp da binmeye başlayanlar var en ilginci o.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)