13 yaşından beri motor üstündeyim.
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
13 yaşından beri motor üstündeyim.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ben 14 yasında mobilyetle başladım ve 17 yasında 94 model japon hondamla tanıştım o tutku beni bırakmadı su an 26 yasındayım halen o tutku heyecan var ama bazı neden lerden dolayı 3 yıldın motorsusum ama 4 ay sonra cbr 125 ile tekrar yollardayım
52, hem de 1 ay önce
Ufak tefek geçmişte kalan kullanmışlıkları saymassak geçen yaz başladım. Yolun yarısı itibariyle yani 35
yaş 14 idi, yazlıktaydım, bekçinin motorunu almıştım (mz vea jawa)
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
15 yasında bir çincenkle başladım
10 11 yaşlarındaydım. babam beni mz ine bindirirdi. arkamda babam vardı tabii
ben de 11 yaşında eniştemin motorla başladım
ben 14 yaşımda 650 lik atv le başladım 15 yaşımda scooter la devam ettim şindilerde ise yeni buyük bir motor istiyorum
13 yaşında mobylett sürdüğümü hatırlıyom, o zamanlarda da başlamışımdır
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
12 yaşında başladık
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
atmarecep atma
Tanıyanlar bilir beni...
6 yaşındaydım.Yaşıma göre iri olduğum için BMW k1200 r ile başladım.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
11-11-11-11
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
DISHY sen meraklanma!!! bu nasıl olsa resmi bir oylama değil ve Türkiye de değil, dünyanın heryerinde insanlar bazı şeyleri yapmak için illa uygun yaşını beklemezler, bu herkonuda geçerlidir
2.si ise, senin bu konuda bir tereddütün var ise; hani 17 yaş altı şıkkını işaretleyenler hakkında kanuni bir ceza uygulaması olacak diye, o da yok. Burası "itirafların" gerçeklerle yüzdeştirildiği bir platformda değil...
Benim ilk deneyimlerimde 16 yaşında oldu ama ilk motorumu 21 yaşında alabildim.
İNSANOĞLUNUN İCAT ETTİĞİ EN GÜZEL ŞEY MOTORSİKLETTİR...........
Ben 19 Yaşıma Kadar Motorun üSTÜNDEN Hiç İndigimi Hatırlamıyorum
9.5 YASINDA çok erken ama tek tutkum o idi bu ufaktan gelen bişiiiiiii
ben 13 yasında kanunı hussar ıle basladım
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
bütün çocukluğum bisiklet üstünde geçti ama henüz kendime ait motorum olmadı ama olcak
sürekli artçı olarak biniodum eskiden
ilk düzgün kullanmamda ise direksiyon sınavımda kullanmıştım ki hikayesi oldukça uzun
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
yaş 31,8 hyosung gv 250 motorumun trafiğe çıkışı 22.12.2006.şubat başında da A2 ehliyetimi alacağım inşallah.kıyafet tam.otomobilden büyük bir tecrübem var.trafiği okuma ve değerlendirme konusunda oldukça iyiyim.1994 ten itibaren otomobilde 0 kaza ile gidiyorum çok şükür.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)