10 yasinda mobilet kullaniyordum
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
10 yasinda mobilet kullaniyordum
[COLOR="Red"]DREAM OF POWER HONDA [/COLOR]
18imde başladım..nedekar şanssızmışım valla hepinizin ailesinde motosiklet kullanan vamrış bnm yoktu oyüzden biraz geç kullandım ilk motorumukısmetse ömrüümün sonuna kadar devam edecek..
nee!!!! 14 yaşındasın ve cbr125 kullanıosun!!.. 7 aylıkmı doğdun sen bekleyemedin mi 3 sene daha..size mototsiklet kullandıranda kabahat!
cık cık cık....
Hayat ne kadar uzun olursa olsun, hep beklenmeyen kadar kısadır.
23. daha 1 ay oldu.
Serdar
Ankara
CRF 250L
Şuan 17 yaşındayım 13 yaşında Gilera Runner aldım 15 de KTM450 şuan ise xt660x kullanıyorum Yaşarsak devam edicez...
ilkokul 2 de 10 gun honda kınetıc kullandım
Ride your way
Ben hatırlamıyorum... o kadar zaman geçmişki???
Sene 81 galiba antalyada dedemin 103 pejosu ve önden motorlu mobileti vardı.Onu kaçırırdık... 10 11 yaşlarında falandık sanırım......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ben java ile başlamıştım o egsoz sesi varya üüüüüüüüüüüffffffffff adamı çıldırtır ya...
walla vitesli sürmedm ama ufak motorları sürmeyee 17 yasında başlamıstım..22 yasındaym..inşallah bu yıL büyüğüyle de tanışcaas
1977 yılında 18 yaşındayken mobilet marka motorsiklet alarak motor kullanmaya başlamıştım.o genç yaşlarda böyle küçük bir motorla günde 300 km yol yaptığımızı hatırlarım arkadaşlar.demekki o tarihlerde altımda yamaha 125 lik ybr motorsikletim olsaydı....gerisini siz düşünün gari. hehehe.selam ve sevgiler.
Ben 16 Yaşımda BiR çinLi OLan ZeaLSun La BaşLAdım Ve Devam EdiyoRum...
[CENTER][FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][B]:queen: Ben Yandım, Sen Yanma ; Sakın MondiaL ALma...! :queen: [/B][/SIZE][/FONT][/CENTER]
peugeot ilk , süper 51 ikinci , ramzey wolf üçüncü , kanuni zebra şu anda kullanıyorum. ama pek zevk için değil . işi için kullanıyorum ayani servis (tüp).
13 yaşımda dükkanı açtığımızda servisleri götürüyodum. yağmur çamur motor hevesi .... o havalarda yinede severek binerdim.
çok güzel bir tutku inşallah hüsranla bitmez. Allah yollarımızı açık etsin.
ben 2 ay önce basladım yani 20 yaşında
40 yaşında motorsiklet hevesi başladı
yani kırkından sonra azanlardanım
ama iyiki genç yaşta değil de bu yaşlarda heves etmişim
hayatın kıymeti ve değeri bu yaşlarda daha iyi anlaşılıyor
dolayısı ile motoru çok daha dikkatli ve keyif için kullanıyorsun
[COLOR="Red"]HİÇ BİRŞEY HAYATINIZDAN DAHA ÖNEMLİ DEĞİL. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT [/COLOR] ::pulp::
20 yaşında başladım. KAç yaşındasın derseniz 21
Okan ACAR
12 di basladığımda simdi 16 yım ve bir sürü motor binme sansım oldu. simdi bi ybr war bende artık bi ehliyet alsam cok iyi olacak
15 yaşımda Modenasla başlamıştım.Kumanda ile de çalıştırılıyordu.Çok adamı "bu benim sesime duraylı çalış dersem çalışıyor" deyip eğlenmiştik.hey gidi günler.nerden baksan 8 sene önce.
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)