vay be 10 yaşından küçükken başlayan 200 kişi varmış :D bi valentino rossi çıkmaması çok enteresan.
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
vay be 10 yaşından küçükken başlayan 200 kişi varmış :D bi valentino rossi çıkmaması çok enteresan.
Çok fazla bilgi birikiminden sonra pratiğe dökmeye bu yıl başladım 5-6 ay önce (16 yaşındayım, ve evet ehliyetim yok.) , ondan öncesi sürdüğüm boşmuş.
İlk kullandigimda ortaokula gidiyordum mobilet . Sonra Minsk mi minks mi ne kullandım mavili birseydi.
Askerden geldiğim de kendi motorumu almıştım
16 yaşında iken başladım. Şımdi 25 yaşında halen kullanıyorum ve kullanmaya devam edeceğim
12-13 yaşlarımda babamın bi arkadaşının kırmızı bir mobileti vardı ilk defa onu kullanmıştım. Zehri almışım demek ki o yaşımdan beri hep hayalimde motosiklet kullanmak vardı. Nasip 29 yaşınaymış.
30 yaşında, trafikten bunalmam sebebiyle yeni başladım
30 yaşında başladım. Kutunun dışına çıkmak istedim...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
14-18 yaşlarım arasında ne kask ne mont, Allah'a emanet otomatik vites scooter kullandım. 35'imde vitesli motor kullanmayı öğrenerek tekrar motor sürmeye başladım.
Çıkmaması normal değil mi? Benim babam eski motosiklet tamircisi ilk Okul 5. sınıfa giderken topladım peugeot 103ümü,çok fırçalar yedim çok azarlandım
en büyük cezaydı motosikletimden koparmak beni.İlk vitesli motosikletim orta birde 3 vites bir Minarelliy di puch şasesine otutmuştuk,öğrenir öğrenmez
cahillik ve çocuk hevesi bir müşterinin JAWA 350 style ini kaçırmıştım,Orta 2 de babam kendi 91 TS 350 sini bana verdi.İşte ilk kaskımı ozaman aldım
beyaz çok şık bir kasktı,sonrasında biraz ara verdim motorda satıldı.Bazı tanıştığım abilerim 97-98 seneleri civarı hurda bir minks 125 hediye etti
onunla dağa taşa tırmandım katır gibiydi ozaman hissettim ben cross sevdalısıydım,tabi anadan babadan yediğimiz zılgıtla bastırıldı gitti yoksa oooo
neler olurdu bizden benim gibi çok arkadaşım vardır diye düşünüyorum.
22 yaşında başladım
sadece işe gidip gelmek için ailemden habersiz honda spacy 110 aldım
ailem öğrenince geri götür geri sat aile baskısı falan gırla idi ama umrumda değildi aldığım zevk tarifsiz idi.
sonra ulaşım aracı olarak aldığım bu spacy i arkadaşımda yamaha r25 i gördükten sonra maddi durumuda ayarladıktan sonra gittim aradığım (işte benım motosikletim bu) dediğim bir ilandaki r25 i aldım
2016 kırmızı ve halen beraberiz yakında yıl dönümünü kutlayacağım.
Şimdiki Akmerkez'in oradaki Motorcu Remzi günlerimizi de saysak mı acaba?
16 yaşında 2001 model peugeot 103 ile... vayy be hey gidi gunler yapmadigimiz sey kalmamisti neredeyse motora... silindir,piston,diyafram,karbüratör,dişliler,kayış lar,egzozlar....baya ustaydık o zamanlar 2 kafadar. Paslandık...
bende 10 lu yaşlarda pegeout 103 -105 ler falan vardı ninja onlarla başladım .. bizim jenerasyondan rossi çıkmaz olsa olsa seyyah gezginler çıkar..
benim o yaşlardan bu yaşa zaten motor süren az arkadaşım kaldı olanlarda hepsi artık enduro touring maxi scooterlarda.. bizim nesil keyifçidir.. şurda mangal yapalım şuraya gidelim kafamıza esti bodruma kaçalım haftasonu takılalım kuşadasına gidelim o kafadaydık.. çadırlarımız vardı kamp yapardık.. bunların hepsi macera , eğlence , ömürden anı..
Hala bir araya geldiğimizde o günlerde başımızdan geçen komik anıları anlatır güleriz..
şimdiki bazı arkadaşlar tek tekere verelim ışıklarda gazlayalım kafasında. bakıyorum cidden üzülüyorum tek dertleri gaz açmak bazıları 20-30 bin km yapmış çokda güzel sürüyorlar ama daha bir kez keyif için bir yerlere gitmişlikleri yok.. hep istanbul çevresinde gazlamış durmuşlar. motorun ruhunu yaşamamışlar motor uzun yolda keyiflidir dostlarla grup gezinlerinde keyiflidir.. plansız hesapsız keyiflidir..
Bazı genç arkadaşlarda ben yapıyorum abi uzun yol bodrumda yazlık var her sene gidiyorum burdan bir gaz açıyorum 150-180 5 saatte bodruma iniyorum 6 saatte bodruma gidiyorum diyen tiplerde oluyor köfteci falanda durdunmu şurda diyorum yok susurlukda çiğ börek yedinmi yok şurda ayran içdinmi yok şurada dere ar oraya motorla gittinmi buz gibi suyu yok ne yapdın gaz açdım 5-6 saatte gitim .. ne ruh ne keyif var..
Motosiklete 15 yaşında başladım.17 yaşında mobiliyet ehliyeti aldım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)