ilk defa arkadaşımın asya scooterını kullanmıştım 12 yaşımdaydım
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
15 yaşında başladım 16,5 yaşındayım kendi motorumu aldım..
12 yaşın da başladım.mz etz 251.
ZEMHERİ!
) o günler geldi aklıma teşekkürler hatırlattığınız için. Marangoz bir abimizin vardı akşama kadar otururdum yanında, çalışırdım 2 dk anahtarı verirdi, ne kask ne bişey. sonra 1 yıl para biriktirip babamında izniyle 150 cc scooter almıştım.
16 yaşımda
26 yaşında başladım. Hala 26'yım 2 ay falan oldu başlayalı
Ben kullanmaya 12 yasimda pejomla basladim
meşhur kitaptaki "hayatın, evrenin, kısaca herşeyin sonucu":
42
47 yaşında başladım.Henüz 5 ay oldu
49 yıl, 8 ay, 4 günlükken başlamışım.
6 yaşında bisiklet 9 yaşında araba 10 yaşında da ilk motosikletimin direksiyon koltuğuna oturmuştum.
13 yaşımda yaz tatilinde köyde dayımın Biyonik 52 mobiletiyle başladım, 19 yaşında ehliyet alana kadarda yazdan yaza köyde kuba çita ile gezdim ehliyetten sonra sürekli biniyorum zaten şuan yaşımda 23 hala üzerinden inesim gelmiyo
Yıl 1971 eski Bursa stadının karşısında kocaman bir arsada iki kardeş bisiklet ve motor kiraya veriyorlar. Bir tur bisiklet 25 kuruş, mobilet 50,
Jawa - Cz bir lira . Mobileti daha önce de kiralamıştım, ama Cz yi gözüm kesmiyor. Yine de dedim isteyenin bir yüzü kara , vermeyen Kunta Kinte .
Yaş 16 boy 170 . Amca be dedim motorcuya , acaba kırmızı Jawaya bi tur binebilir miyim. Sen dedi, fitezli motor hiç kullandın mı? Yoo diye cevap
verdim. O zaman dedi bak bu fitez ,böyle 1-2-3, bu defriyac. Bunu sıkıyon fitezi böle böle değiştiriyon. Ama ilk iki turda senin arkana pincem,
nası kullandıyını görcem , beğenirsem tur atmaya devam edersin. Tamam amca yaa dedik. Ben 75 li kilolardayım motorcuysa 50 - 55 arası. İlk iki tur içinde motorcunun aferimini almışım ki Sen dedi kendin kullanabilirsin. 1971 den 2005 e kendi iki tekerim hiç olmasa da 1979 da profosyonel
1981 de ağır vasıta ehliyeti aldık . Ara ara pek çok emanet demir ata bindim. 2005 de yaşım 50 emeklilik sonrası bir arkadaşımın panelvanıyla
kuru yemiş dağıtımı yapıyorum . Ali dedi patronum ,sen motosiklet kullanabilir misin ? Motor ehliyetin var mı ? 50 kilo altı kuru yemiş dağıtımını panelvan yerine motorla yapabilir miyiz . He dedik. Sağolsun hem benim hem kendisinin ehliyet masrafını karşıladı. 50 yaşımda motor
ehliyeti sahibi oldum. 2006 dan bu güne 3. motorum. Yaklaşık 35000-40000 km lerdeyim iki tekerle. Son 2 yıldır oto kamyon ve otobüs kullanmayı tamamen bıraktım . Demir at ile idare ediyorum. Yaşamına devam eden her kardeşime de motosiklet kullanmaktan vaz geçmemelerini tavsiye ediyorum.
Moto terapiye devam. Saygılar ve sevgilerle.
ilk kullandığımda 17 yaşındaydım dedemin mobiletini alıp gidiyodum düzenli olarak kendi motorumu 6 aydır kullanıyorum
5-6 yaşlarında maslak eski sanayide pederin dükkanın önünde akülü africa twin ile başladım sonraları 50cc ile evimizin bahçesinde kazma kürek ile küçük kasisler, dönemeçler ve bariyerler inşa ederek oluşturduğum parkurda devam ettim. Sonraları ehliyet yaşı geldi ve liseye gidip gelmeye başladım derken yaş 26 hala motor tepesindeyim.
2010 dan beri motor kullanıyoruz :D
32 Kardeşimin Jinlun 125c si ile başladım.
Mobilet moped sayılmaz ama. Öyle olsa ben ortaokuldayken dedemin mobileti kullandım çok.
87 de orta 2 deyken mobilet kullanmaya başladım. 5-6 ay kadar gitti.
sonrasında 12 yıl ara(bu ara hep bisiklet. o zamanlar bisiklet revaçtaydı)
99 yılında honda scooter ile devam. sonrasında burdayız işte
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)