10 yaşımda 50 lik mobiletle başladım 16 yaşımda crypton aldım 2010-2012 boşluk ayım ve honda innova
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
10 yaşımda 50 lik mobiletle başladım 16 yaşımda crypton aldım 2010-2012 boşluk ayım ve honda innova
Nefesime gücü bahşet mevlâ , bir kuç daha atsam olur evvel Allah.
29 yaşında..yani 6 ay önce..halen araç arayışım sürüyor..
22 yaşında başlamayı ümit ediyorum...
10 yasindan ufak oylayan arkadaslar malesef samimi degiller
Ortaokulda 12-13 yaşlarında, okulun yanındaki top sahasına iki tane dökük mobilet gelirdi,sahanın etrafında 1 tur attırıp,karşılığında para alırlardı.
O yaşlarda kaptık bu hastalığı demek ki
28yasim...
daha baslamadim :(
ama yarin 2 saat motor surus egitimi aliyorum...
ilk adimi atiym de once...
sonasi gelicek...
ollleyyy...
yıllarca ıstememe ragmen 4 ay once tanısabıldım 23 yasında yanı bır ay sonrada kendı motoruma kavusunda bır daha da ınmeyı ıstemıyorum ....
15 yaşımda babamdan çaldığım vespa vardı bir türlü çalıstırıpda gidemediğim her gıdemedıgımde uyuz olup daha cok ugrasmama neden olan kabus motorda ogrendım 16 yasına kadar onu kullandım ara ara 16 yasımda dogum gunumde babamla kafa kafaya verip motor alıcaz dedık ama bir türlü motor begenemedım en sonunda 2006 da mondial 100km aldım o zamanda yaşım 20 aldıgım ılk dakıka kaza yaptım alısamadım gıttım bır tıcarı taksıye vurdum motor bı tarafa ben bı tarafa komık bı goruntuydu motorun lastıgı 8 olmus ben taksıye baktım taksıde bısı yok dedım sen gıt ılk kaza ya bısı olacak dıye korkuyorum :D mal gıbı gonderdık motor yapıldı fln sonra babam dedıkı ben vespayı kullanmak ıstemıyom emeklıye ayırdım onu bı motor alalım dedı ıı dedım alalaım gıttık bı tane ASYA 150 Scooter aldık benım ustumde motor 1 hafta calısıyor babam dıyo bunda bi acaiplk var baba bana gayet normal geldı dıyorum ama dınletemıyorum soker dagıtır toplar calıstırı olmadı der bizim ustaya goturur usta sole bı bakar mehmet abı sen bunu kurcaladınmı babamın cevabı HAYIR USTA NE KURCALICAM ARKADAN BI SES GELİYORDDU SESI KESMEK ICIN TAKOZLARA BAKTIM yalana bak yalana neyse :D 24 yaşıma bastıgımda ise hayatımın en iyi motoruna kavuştum KAWASAKİ KLR 650 aldım çok cüzzi bir fiyata aldım halada kullanıyorum
VESPA PİAGGİO---ASYA 150 SCOOTER----MONDİAL 100KH---KAWASAKİ KLR 650
18 .19 yaş aralarında basladim ilk motorum 86 model pejo idi 1. 1.5 sene sonra 92 model yine pejo oldu askere gideceğim dönemlerde sattım 2005 sıfır 125kt aldım ve halen aynı motoru kullanıyorum cünkü bu motorum benim çok kahrımı çekti her sene tahmini 10 defa balık avına gideriz balıktan geldiğim zaman bakımını yapar yağlarım yani ben motorumu çok seviyorum Herkesin zevki başka tabiki ben motoru arabaya değişmem benim motor sevdam böyle
Yıllardır istememe rağmen yaklaşık 1 hafta önce başladım. Ehliyet kursuna yazılmak ile ilk adımı attım. Motosikletimi de aldım. Trafiğe çıkmadan egzersiz yapıyorum . Motordan önce tabi bir takım koruma (mont, kask, eldiven) elemanları aldım. Bir kaç eksiğim (dizlik, sırt koruma, termal içlik vs. ve balaklava) kaldı. Trafiğe çıkmadan önce (ki sanırım bu anca ağustos ayı sonuna doğru olur) bütün eksiklerimi tamamlamayı düşünüyorum. Forumda okuduğum tavsiyeler ve tecrübeli kardeş ve abilerimizin tavsiyelerini dinleyip 125 cc büyük tekerlekli bir scooter ile motosiklet hayatıma başlamış bulunmaktayım. İyi forumlar...
8yaşındayken mobiletin üstünde yatarak camiye giderdik kuran kursuna :D
8 yasinda pejoyla baslamistim o gun bugundur.vazgecemiyorum.
Şöyle bir geçmişe gittim !! Türkiye' de ilk çıkan mobiletler , o tarihlerde kiraya veriliyordu izmir de , 70 li yıllardı , sanırım 10 yaşlarında falandım , seleye oturunca ayaklarım yere değmez birisi havada kalırdı , o vaziyette düşe kalka alıştık sonrasında ortaokulu bitirmem dolayısı ile babama ağlaya sızlaya pejo 103 aldırttım hafta sonları binmem kaydıyla , daha sonra onu satıp abimle ortak teneke jawa lardan aldık , 18 yaşımda A2 ehliyetimi aldım , 32 yıl geçmiş aradan , değişik motorlara sahip oldum , kaza yaptım binmiyeceğim dedim aradan 20 yıl geçtikten sonra tekrar binmeye başladım, zor sevda bu unutulmuyor !!!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
8 yaşında mobiletle başladık aradan 10 yıl geçmiş be
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
popcorn'la başladım ben yahu :D
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
15 Yaşında Eski Mobilet Bionik lerle Başladım.
Dayımın Pejo Mobiletini Kullandım.
Daha Sonra Honda Kinetix Scooter Kullandım.
iş sebebiyle sadece Ev-iş Arası Kullandım.
Askerden Geldim
Çinmalı Vitesli (Commuter) ile Devam ettim.
Sonrası Kanuni Ronny 150cc Scooter Aldım.
Suan Kmt Çelik Cub var 100cc
ilginçtir Kullandığım Motorlar cc olarak bir çıkıyor bir iniyor 125 ten 150cc ye sonra 100cc ye bundan sonra 200-250cc Büyük tekerlekli Scooter Almayı Planlıyorum.
2014yaza
Neyi Secersen Sec Aklın Hep Secemediginde Kalır !!!.Her Seçiş Bir şeyden Vazgeçiştir.
9 yaşındaydım, komşumuz olan öğretmen Ali abinin süper 51 i vardı. Gidonu bana bırakıyordu, ayaklar henüz yere değmediği için duruş ve kalkışlar ona aitti
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)