Bende ilk okul yıllarımda bisiklet korumalarımla abim dediğim bir büyüşüğüm mobiletine kullanırdım.
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
Bende ilk okul yıllarımda bisiklet korumalarımla abim dediğim bir büyüşüğüm mobiletine kullanırdım.
10 yaşında bi mobiletle başlamıştım 4-5 sene kullanmıştım sonra bi scooter 3-4 yılda onu eskittim sonra kısa bi ara ve bir çin çappırı ile devam şuan yaş [19]
aile engellemelerinden kurtulur kurtulmaz kendıme kymco like 125 aldım. bu motoru aldıgımda 28 yasındaydım. ıkı sene kullandıktan sonra nisanın ıkıncı haftası gıbı cbr 125 ıme kavusacagım
ilk 8 yaşında komuşumuzun peugeot 103 üyle(tabı o da arkamda oturuyordu) artçı ile basladım . çünkü ayaklarım yere degmıyordu giderken sorun yok fakat dur-kalk hareketlerınde artçıdan faydalanıyordum .
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
5 yaşından 22 yaşına kadar bisiklet
23 yaşımda ilk motorumu aldım
25'imde ikincisini,
yaş 27 şimdide 3.'sü...
başkalrının araçlarını kullanamam
1990 yılında 14 yaşındayken,babamın Minsk 125 le başladım ama daha öncede çok mobilet kulllanmıştım.Hala duruyor emektar minsk çok sağlam bir motordur.
Ey insan!Kaf dağı kadar yüksekte olsanda Kefene sığacak kadar küçüksün.UNUTMA:her şeyin bir hesabı var;üzdüğün kadar üzülürsün!
Eşimin desteği sayesinde 37 yaşımda motorsiklet sahibi oldum
bende 15 yaşındayım bi kaç haftaya başlayacağım allahın izniyle
24..........................
orta 2 de babamın MZ'ini kaçırmıştım. Boyum yetmediği için kaldırımdan binmiştim üzerine o sayılır mı
22 yaşında 1 yıl 8bin km tecrübem var
ilkokul 3 te basladim lisede scooter aldim scooterimla 48 bin devirdim şimdi nasip ederse araba yerine motoralırsam cbr250r alicam .:D
[B][COLOR="DarkRed"]:queen:O Şimdi kütahya'Da:queen:[/COLOR][/B]
Kendi motorumu alıp kullanma yaşım 18 ama sağdan soldan motor kullanma yaşım 16 ydı sanırım
30 da başladım, geç kalmışım.
Ama olsun zararın neresinden dönsen kardır
CANIM KIZIM HERŞEYİM
ben 6 yaşımdan 15 yasıma kadar bisiklet 15 ten sonra motosiklet e geçtim
9 10 yaş arası babamın mobilleti ile başlamıştımtabbi öncesinde evden biraderin bisikletini araklar bacak arası sürerdimyarım pedal
kadir 1973
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)