14 yaşında başladım.Allah Ömür ve Güc verdikce sürmek istiyorum
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
14 yaşında başladım.Allah Ömür ve Güc verdikce sürmek istiyorum
8 yaşında babamın mobiletini kullandım ve ilk kazamı 8 yaşında yapmış oldum hiç unutamam mobilet bionik siyah renkli pedallı plaka yok ruhsat yok kask yok ehliyet yok mobiletle edirneye giderlerdi dayım la babam
33 yaşımda başladım...
33 yılda inmem..
ilk motoru çocuktum futbol sahasında kiralardım yaşım12 idi şu ana 38 im 3yıldır sürekli biniyorum ne zaman inerim heralde öldüğümde diyorum
ben yasalara uyup 17 yaşında başladım
Her nefes ölümü tadacaktır...
16:::::::
9 yaşındaydım ve hayatımda kazayla ılk tanıstığım andı :D
ilk bınıs ve ılk kaza :D
ama bu benı sanırım dahada tetıkledı 11 senedır motor sevdalısıyım askere gidicem diye motorumu sattım ama onu çok ozluyorum :(
2 Tekerlekli Huzur..
bi 9 yaşında surduydum sora bir daha kısmet 25 yaşımda oldu
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
doğduğundan beri motosiklet üzerinde olanlardanım..babadan motorcu olanlardan yani..91 model Kawasaki KB100 RTZ ilk sürdüğüm motordu..2 zamanlı canavar.. GTO125 die yurt dışı modelleri var.. ayrıca şu 17 yaş muhabbeti ne saçma..yasalara uymakmışş..yasayla ne alakası var..ben de yıllardır soruyorum bu millet niye bu kadar geri diye..sen evladına küçük yaşta doğru şekilde ve bilinçilice öğret ki ilerde yollarda aptal insanlar kol gezmesin..herkese diil sözüm kesinlikle..çok sonraları başlayıp çok iyi olanmlar da var ama doğru olanın çekirdekten yetişmek olduğu da aşikar..yanılıyor muyum..??
Hiç bi zaman hiç bi makinada Kawasaki'nin kadranının altından aktığı gibi akmadı yol..
:bounce:Let The Good Times Roll:bounce:
17 yaşında 350cc rus.la başladım hiç bir sorunda yaşamadım sanırım motorun 80-90 km geçmemesinin bunda payı büyük ,daha fazla basınca vibrasyondan hergele at gibi üzerinden atmaya çalışıyordu
12 yaşında kilisde arkadaşımın scooterlan başladım 15 yaşında kendi motorumu aldım yaklaşık istanbulda 11 senedir motorsiklet sürüyorum
14 yaşımdan beri motorun üstündeyim ve Birfiil günde 12 saat su dağıtıyodum kar kış demeden 1 ay öncesine kadar Ve şimdi ehliyetimi aldm 18 yaşndayım ve sigortalı bir iş peşindeyim
Şerbeti mayhoştur beyinleri bulandırır, tutsak eder.Lisanı umumi küfürdür lakin mahyalarda yanıp söner. Mekteb-i rüştiyesinde kalburüstü bi kaç fahiş mürebbiyelikeder.Lisanları hafi...[COLOR="Red"][B][B][/B][/B][/COLOR]
33 yaşında başladım. Gaza gelmeye çok müsait bir araç olduğu için, biraz daha olgun yaşlarda ve otomobil ile belli bir trafik tecrübesine sahipken başlamanın uygun olduğunu düşünüyorum.
18 yaşında iken otomobil sürdüğüm gibi motor kullanıyor olsaydım şu anda yaşıyor olmam düşük bir ihtimaldi.
Genç ama bilinçli, iradeli arkadaşlarımı tenzih ederim.
18 yaşında başladım fakat kendi motorum yoktu arkadaşımın bi tiger 250 si vardı 1 yıl onla takıldım 6 ay yaya kaldım sonra bi qm 250 aldım 1 yılıda bu motorla deviriyorum işte durumlar böle
Daha başlayamadık Seneye inşallah.
17 yaşında başladım İnşallah devamı gelçek Allah nasip ederse hep kullanmayı istiyorum
Kim demiş avrupa insanı medeni?Ne edep var ne haya çırılçıplak bedeni! Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!...
12 yada 13 tam hatırlamıyorum ama Çok ilginç bişekilde başladım İlk motorumu bana dayım almıştı yazın karne hediyesi olarak abimle kuzenime telefon ve cep telefonu almışlar bana almamışlar kücüğüm diye :D sızlanınca bi gün telefon geldi dayım bana bir motor almıs 50 cc kazalı bişeydi motoru hala kullanıyorum Allah dayımdan razı olsun o olmasa belki hiç başlamıcaktım.
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)