12 yaşında başladım ilk kullandıhım mobillet daha sonra honda scootr fosti vb
daha sonra ise şuan kullandıhım mondial 151 rs
ara sıra da dayımın motoru honda ybr 125 r kullanıyorum.
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
12 yaşında başladım ilk kullandıhım mobillet daha sonra honda scootr fosti vb
daha sonra ise şuan kullandıhım mondial 151 rs
ara sıra da dayımın motoru honda ybr 125 r kullanıyorum.
ilkokul 2 ye gidiyordum babamda bisiklet istedim yıl 1974 tekirdağın sultanköy naiyesinden (doğrumu oldu acaba köyünden mi desem) istanbul sirkeciye gittik parasını tam hatırlamıyırum ama bisiklet pahalı geldi çünkü 1700 liraya çelikmontajın ithal ettiği velosolex marka önden motorlu mopedi almıştı bisikletten biraz pahalıydı bir yıl çalıştırmadan bisiklet gibi düz yerlerde gezdim (rampada gücüm yetmiyor)sonraları babam calıştırıp verdi öyle kullandım çünkü hala küçüğüm ve motoru çalıştırmaya güçüm yetmiyor
ağaç yaşken eğilir kesinlikle katılmıyorum 18 yaş beklenmez motor kullanmak için yaşım 42 iki hafif kazam var biri sarhoş arabayla önüme çıktı yıl1994 birde 2007 de şu anki motorum 100cc cub layağmurlu havada virajda kaydırdım oğlumla(yaş9) düştüm ikisindede birşey olmadı oğlum şimdi 11 yaşında parka yada boş alana götürüp motoru ona veriyorum öğrensin diye çok güzel kullanıyor
14 yaşındayken gece saat 01:00'dan sonraları evden motoru kaçırarak başlamıştımHey gidi günler hey.
[B]Biri [COLOR="Red"]Hız [/COLOR]mı dedi?[/B]:bounce:
İlkokulu bitirdiğim zaman mobillet kullanmaya başladım.
MoToSikLeT KuLLaNMaK BiR TuTKuDuR.
::tutkuy::
16.. Yarı otomatik Modenas kullandım.. 17de ehliyetimi bi alayım.. Vitesli motor alacağım kısmetse..
15 yaşımda araba ile başladım sonra babamın aldığı motorla tanıştım 2 senedir kullanıyorum bretonu şu an 17 yaşındayım. motosiklet ehliyetimi aldım. Araba ehliyeti seneye artık
9 yaşında başladım ozman babam 0 honda titan almıştı gıcır gıcır daha ilk hafta sürmeyi denemiştim debriyazı hızlı salınca toplayamdum ve düşmüştüm ayna kırılmıştı
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
40 günlükken babam motorun koltuğuna oturtmuş.... bende oğlumu oturttum... 0 yaşımdan 7 yaşıma kadar artçıydım ama babam moblet almış kullanmayı ğretmişti.... 7 yaşında ilk kendi motorumu almıştım....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Valla ben babalar gibi 28 yaşımda başladım motosiklete..
Şuan yaklaşık 6 ay oldu hehe...
Vay be tam 20 sene olmuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
bende 12 yaşında mz 251 kullandım babamın motoruydu ve düştümüştüm abimlerle yarış yaparken ve şuanda bacağımda egzos yanığı izim hala duruyor. en komiğide ağlayan ağaç vrdı firüzköyde onun altına gidip ağlamıştım.hihihiiiii sonrada bu yaşıma kadar yasaklandı bana motor ve şimdi tekrar başldım en baştan bakalım hayırlısıyla....
geldim korkut burdayım şimdi gördüm mesajı ama konuştuk zaten biliosun durumu
Canım kardeşim niye sormamışım.Gerçi sormaya gerek yok. Ben soracağım zamanı iyi bilirim. Bir gün girerim nete .Eğer ogün konu dışı bir topic açmamışsan .Eyvah Musti bugün topic açmamış bir şeymi oldu acaba der hemen seni ararım .Şimdilik her gün topic açtığına göre iyisin maşaallah.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
11 yaşında arkadaşların mobiletlerini sürmeye başladım 13 yaşında kendi çabamla 97 model honda titan almştım
Bisiklete ve motora nezman binmeye basladim tam bilmiyorum . 9 yasindayken motor kullandigimi ve ogunden beri herzaman kullandigimi biliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------
Bende 97de ilk cikan 4 zamanli honda titan almistim, ne guzel motordu o oyle..
İlk köyde Tüpçü mobileti ile başladım yaşım 10 du şu anda scooter sürüyorum kendimin olmasada
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)