10-11 Yaşlarında Mobilet Sürmeye Başladım. 22 Yaşında Kendi Motorumu Aldım
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
10-11 Yaşlarında Mobilet Sürmeye Başladım. 22 Yaşında Kendi Motorumu Aldım
hiç bi şey için geç değildir. ne kadar yaşadığın değil, o süreyi ne kalitede yaşadığın önemli. motosikletle geç tanıştım ama önemli olan ne zaman tanıştığım değil, bundan sonra neler olacağı daha önemli...
herşeyin Allah'tan hayırlısı. ömrümüz oldukça göreceğiz bakalım. kısmet...
hem bunda da bir hayır vardır. belki daha genç yaşta değil, daha olgun yaşlarımda bu aletle tanışmış olmam daha hayırlı olmuştur...
slm 100lük pejoyla 17 yasında basladım,
Ama bu taka bana daha cok bındı, şimdi ilk gözağrımı bulsam hemen alırım Kim bilir nerelerde
ben de turuncu peugeot ile başladım...tam modelini hatırlamıyorum ama portakal rengi bi canavardı
13 yaşında bakkal Ali amcanın mobileti ile fırından ekmek almaya giderek başladım .
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
hatay/dörtyol'dayken lise birde pecom vardı, inşaatta çalışıp almıştım.toplama bir pecoydu,daha sonra uzun bir süre sprintir peco kullandım.istanbula taşındı,2007ye kadar motosikletim olmadı,sonra "motosikletim gelince" gidip bi tane aldım.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
12 yasindayken Peugeot ile başlamıştım.
97lerde minsk'im vardı 125'lik tüm kadıköy'ü arşınlamıştım uzun zaman,taki bir gece çalınana kadar
16 yasımda ilk motorumu aldım :D yani 6 ay önce aldım :D
Bu başlığı kötü örnek olmamak için protesto ediyorum ....
Yas 30'a dayandı ancak motor sahibi olabilcem,en gec binen benim heralde
Ben 13 yasında başladım minsk-125 likle.Ama yani kendimin değil babamındı şimdi kendimin kuba xy100 e m var 16 yaşındayım bana fazlalıkla yetiyor ehliyetim yok ama şimdiye kadar hiç kaza yapmadım valla.inşallah da yapmam.3 senedir motor kullanıyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 PM ----------
s.a kardes mersinli misin yaş kaç?
Bende oldukça geç bir yaşta 35 inde başladım (1997) ne yapalım anca kısmet oldu.
Daha erken başlasaymışım gibi bir saplantım yok yine iki teker olan bisikleti yıllarca kullanmışlığım var.
8 yaşında araba kullanmaya başladım 11 12 yaşında da motosiklet kullanmaya başladım aslında ilk atv sonra motosiklete başladım şimdi 17 yaşındayım ehliyet sınavlarına girdim direksiyon sınavı kaldı 1 aya elimde inş ehliyet
BEN 14 YAŞIMDAYIM ORTA BOY POCKET BIKE KULLANIYORM elemanın celik motor marka chopper var 5 vites onu kullanıyorm zzr 1100 var babam kaldırıyor motoru 50-60 km hıza getırıor ben devam ettırıyorum belkı ınanmıcaksınız vıtesler fln ben atıyorum cbr 600 f var halamın oglunun onu rahat kullanıyorm babam belımden tutup hiç dokunmuyor ben kaldırıyorum öyle işte
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)