dayılarım motor tamircileriydi 16 yaşında başladım aslında böyle bi ortamda geç bile.
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
dayılarım motor tamircileriydi 16 yaşında başladım aslında böyle bi ortamda geç bile.
11 yasında basladım... Hala Devam ediyorum 13 Sene Olmuş
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
ben 8 yaşında başladım ve hala üstündeyim moto üstünde hayat çok deli
Ben 30-40 arasında başlayacağım
motora çok geç başladım.geçen sene eylül gibi başladım.şimdi yaş 25 oldu.o zaman 24tü.ehliyetim var ama vitesli kullanamıyorum.scooterla idare ediyorum.öğretecek var mı ankaradan?
ben 10 yaşım da ilk motoruma sahip oldum 8 9 yaşlarında ufak tefek abim le falan biniyorduk ama onu saymam 10 yaşımda puch sx motorum olmuştu hala duruyor yadigar daha sonra 100 glardion la devam ettim 15 yaşımda jawa ya bindim şimdi ise 21 yaşındayım cruiserim var
ben 9 da pejo 11 de mz 301 yine 11 yaşımda jawa 350 12 yaşımda 2002 model cbr 600 yine aynı yaşta yamaha yzf 13 de ilk pejomu yaptım ve 15 e kadar ona bindim 13 ten 15 e kadar arada başka motorlara da bindim ama devamlı motorum pejo idi
2008 de ramazan ın 27. gününde küba 125cc vitesli motorumla kaza yaptım yaklaşık 1 kilometre kadar ön teker havada giddim ön teker havada iken önümdeki aracı sollarken düştüm motor yasaklandı ama yine gizlice kendime pejo yapıyorum
henü başlayamadım ama yakında inşallah
moblet,vitesli minarelli,vitesli puh,vitesli minsk,,vitesli mz 150,yamaha kullandım
Bende; 2008 Eylül ayında aldım motoru araba tecrubesi ile üstüne oturdum, kullanmaya başaldım.ama daha öncedende motor ortamlarım vardı,onlara katılmak ısıyordum,ve sonunda aaldım honda cbf 250 ılk motorumdu 2006 modeldi.Sonra motoru almadan önce aldığım kask,mont,dizlik,balaklava,eldiven,bellik bunları yabancıladım ve 3 5 10 gıymedım sonra bak tı molmayacak havalar soguk yagısta var tedbırımde yok,sonra arkadaslarda kasksız dolasma daeyınce helede servis ceken bir arkadasımın kafasında kask yokken kaza yapıp %11 oranında kafasında ezık olusması benın derınden etkıledi. Sonra tam teşkilat çıkmaya baaşladım.Ve şimdiki son hedefim pantolon almak kadroyu tamamlamak.
Bildiğim bileli motorsiklet sürüyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
1..3..5..7..9..19..29 biraz fazla gittik geri vitese takıyorum ..27..26 evet bulduk sonunda
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
herkez imkanları kadar özgürdür ben bu imkanı 23 yaşında yakaladım artık özgürüm
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
daha kısmet olmadı
peugotlarla basladım babam kullanmayı öğretirdi hep hatırlıyorm direksiyonu tutmayı fln öğretiyodu :D 9 yasndaydm sanrm
14 Yasından Daha Erken
Babamın Motosıkletı Vardı Super 50
Sabahları Ekmek Almaya Aksamları Bırer Tur Atmaya Cıkardım
Babam ısten Geldıgınde
Bırde Bı Arkadasımla Bırlıkte Eskı Cz Motora Bınerdık
Sagolsun O Ogrettı Bıldıgım Herseyı
GVNGRSY
13 yaşında peugeout sürüyordum arkaşdalarımın.15 yaşında ilk motoruma sahip oldum.o günden beri kullanıyoruz.
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
topic 2005 yılına ait ben ozaman pek motosikletlerde ilgilenmiyordum sadece bi heves vardı..
2007 yılında motosikletle tanıştım..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)