Anket: Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?
- Katılımcı sayısı
- 2426. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
-
10dan ufak
-
10 - 14
-
15 - 19
-
20 - 24
-
25 - 29
-
30 - 40
-
40 - 50
-
50den yaşlı
Motosiklet sürmeye kaç yaşınızda başladınız?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
16 yaşında scooter la ilk deneyimim oldu
-
30'lu yaşlarda başladım, Bu yaşlarda motorlara alışmak zor derler ama ben pek bir zorluk çekmedim. Profesyonel bisikletçi olmamın etkisi var tabi...
-
01 Şubat 2008, 18:57
15 yaşında başkasının motoruyla
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
-
01 Şubat 2008, 19:06
16 yasımda scooter la basladım bende allahım hayallerımdı... rualarıma gırıodu...gercekten cok heycanlanmıstım
-
01 Şubat 2008, 19:09
Sanırım 12 yaşlarındaydım(bisiklet kullanmadan önce motosiklet kullanıyordum),V tipi moblettemiz vardı kullanırken ayaklarımın yere değmesi imkansızdı dolayısıyla motor yavaşladığında bir hamleyle seleden inip pedal yardımıyla yere basardım.İşin ilginç yanı hiç düşmedim,o yaştayken düşmemek.....şimdi şu çocuğa motoru ver deseler kesinlikle vermem....
-
09 Şubat 2008, 18:05
ben motorun üzerinde doğdum desem yalan olmaz herhalde.babam eski motorcudur ben daha cocukken garajda 3veya 4 motorumuz vardı şimdi sadece bir motorum var yazın bi tane daha almayı düşünüyorum.
-
11 Şubat 2008, 12:00
bu ulkede ne dogru kı bu anket dogruyu yansıtsın
bılınclı motor surmek ıcın egıtım sart
yol da ogrenırsın ama allaha emanet gıdersın
sansın varsa bı salak gelıp carpmadan once
sen duşersın ılk kazadan sonra olgunlasırsın
bence bu anket tecrubeli motor kullanma yası nız kac olmalıydı
yoksa 13 yasında 500m kullananda 13 yasında baslamıs olur
-
Motor Kullanmaya 38 Yaşında Başladım Jınlun Marka Motorum Var 150 Lk
-
37...Neyi beklemişsem bu yaşa kadar
-
ben 25 yaşında başladım mobiletle şindi 150cc kullanıyorum
-
motor surmeye 16 larımda basladım ama motorla tanısmam cok daha gerilere gider.. almanyada yasayan 2 dayım,her sene yaz tatili oldugunda kalabalık bir motorize grup olarak turkiyeye gelir ve 1 gun dinlendikten sonra hep beraber bodruma gidilirdi.. ehe ehe oyle fotolar var ki, kask nerdeyse omuzlarımıda içine alacak ve ben dayımın ardına yapışmış bide virajlarda balansörlük yapmaya çalışıorum...!! bu şeklilde dayım ve alman motorcu arkadaşları bodruma gidilir 2 ay kamp yapılırdı..tabi bunları yaparken bodrumun nufusu bikaç bini gecmezdi.. bodrum çimento ile tanışmamıştı diim anlayın...
her yaz başka bi motorla gelirdi dayılarım.. yaşları ilerledikçe tarzları da değişti.. racing,cross,enduro derken şimdi varadero2 de karar kıldılar.. boylece cok kucuk yaşta içime dusurdukleri motor aşkı belki biraz arka planda ama sağlam adımlarla yoluna devam etti.. sonucta bende motorcu oldum..
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
Ben 37 yaşında başladım. İlk motorum Racer 200. Haydi hayırlısı ile devam.
Bu bir Tutku ve Tarzdır. TT Selamlar
-
ben 2007 aralık'da başladım :D
-
10 yaşımda alman malı 50 cc lik 3 vitesli ifa simson ile başladım
ONLY GOD CAN JUDGE ME
I LOVE CHOPPER
-
bende 7 yaşında başladım mobylet vardı o zamanlar
-
2005 te basladım yas 23 tu
o ruzgara o hıza asık oldum racing kullandım korktum sımdı 250cc kanunı tıger kullanıyorum..kotu bı motor degıl sadece burdakı ustalar kotu dıyebılırım sunu bilin ::MOTORUNUZUN RUHU VAR ...
-
replicad adlı üyeden alıntı
11 yasında puch marka motosikletim vardı bisikletim calınınca almıstık.. Belkide tamirciliğe onunla başladım suan yasım 23 ama onun sokülmedik yeri kalmamıstı hatta hatırlıyorum bı bayram sabahı motor calısmamıstı ılk sılındır sokusumdu yasım 12 idi bayram sabahı motosıkletcı bı abımız vardı onun evıne gidip sekman aldık motor sekman kırmıstı onu taktık ve bayramda butun parayı benzıne yatırmıstık
bende senden 2 yaş ufak olduguma göre bende 9 yasında başlamış oluyorum:D hee bide o calınan bisiklette benimdi yanlış olmasın :D
-
23 yaşındayım daha başlayamadım
biraz daha vaktim var
-
06 Nisan 2008, 13:25
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler