10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
3,5 :p
( yusuf buçuk)
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
3,5
yani (yusuf buçuk)
10 yaşında bi abimizin mobiletini kaçırarak ilk tecrübemi yaşadım.
17 yaşında 125 lik titan ile ilk vitesli motoru kullandım ama devamlı olarak 26 dan sonra kullandım yaklaşık 17 bin km oldu
3,5
yani ( yusuf buçuk )
bunlar yusuf buda buçuk
sitenin yaş ortalaması byükmüş yaa
ben 9 yaşında bi bindim bidaha inmedim
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
ben 29 yaşımdayım ilk planet 5 rus malı motosiklet le başladım babam da cok eskiler den motosiklete biner oda bsa kullanırdı
planet 5 kullanan varmı ilk calıtırmalarda cok zor calışıyor herdefasın da aynı oluyor motor ayarları da defalarca kontrol edildi
14 yasindayken su anda polislerin elinde olan 52 elektronik mobiletle bu maceraya basladım ve iide yaptım hic yasamadıgım zevkleri yasadımm hic gormedigim yerleri gordum ..............say say bitmez
erremar67@hotmail.com cevap yazar yada kullanan varsa 94 model sevinirim
aslında tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım 8 yaşında başladım babam ve dayılşarım motorcu olduğu için baya erken oldu motorla tanışmam.tabiki tarlalarda ve sokaklarda mahalle aralarında mobllyti kaçırarak başladı bu macera daha sonra bilen vardır belki 50cc jawanın stella modelini dayımlar biz kuzenler için aldı vee bu macera 12 yaşımda viteslilerin 100 cc siyle devam etti 16 da ilk defa yüksek hacimli 900 rr kullandım şimdide vee şimdide ne bulursam kullanıyorum tabiki şimdi ehliyetimi almış kaskı başından eksik etmeyerek vee kafama esen her yolu kullanarak : )))
10 yaşında işyerinin Flipper marka mobiletiyle başladım.Motorun üstüne biner binmez gazı verdim ve kullanmanın bisikletten daha kolay olduğunu anladım ve ayakta sürdüm.O anı hiç unutmam.
8-9 yaşlarındaydı hey gidi günler heey amcamın puch mobilyeti vardı halen hurdalıkta duruyo :D hatalıydım tabi o yaşta başlanmaz ama sevda bu işte sevdalandık motora o yaşta
benımde mobiletim vardı aslında benım deildi babam abime almıştı ama ben motoru her sabah erkenden kalkıp abimden kaçırıyordum
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
10 yaşındayken yamaha choopy le başlamıştımm
48 tc 914----48 lh 220
18 de başlıycam
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
1 2
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)