21 de başladım motor kullanmaya küöükken sürdüğüm 50cc leri saymazsam..
10dan ufak
10 - 14
15 - 19
20 - 24
25 - 29
30 - 40
40 - 50
50den yaşlı
21 de başladım motor kullanmaya küöükken sürdüğüm 50cc leri saymazsam..
9 Yasinda Mobilette Ile Başlayip 15yaşinda Honda Tact 16yaşinda Mz Ile Gidiyor
bu yıl haziran ayında kendi motorumu sürmeye başladım.
15 yaşında
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Baya iyiymis :d
bende 14 yasında Mobilette kiralıyıp sürmeye basladım simdi 14 yasımdan 16 yasıma kadarda hic motor sürmedim ama insallah alıcam 1 ay icinde biraz bilgi ediniyorum acele etmemek icin bu arada yasım tam 16 (17ye 10ay var ehliyetimi hemen alıcam)
bende 13 yasında basladım suan yasım 18 Hyosung gt250r m var
14 yasında basladım su an 15im:D
23 yaşında başladım. başlangıç motorum 600f
MOTOSİKLET KULLANMAYA TAM OLARAK HATIRLAMIYORUM AMA 16 VEYA 17 YAŞ OLMASI LAZIM.100 cc 15 Hp BİR HERO HONDA'M VARDI.HALA DURUYOR.EN İYİ DOSTUMDU.ONUNLA MOTOSİKLET ALEMİNE ATILDIM.MOTOSİKLET ALEMİNE SEVGİLERLE...
:bounce:[B][I][COLOR="Navy"]Sür ya da öl ...[/COLOR][/I][/B]:cat:
9 yaşında başladım allaha şükür yolu bulduğum zaman basanlardan değildim ve değilim..allaha şükür kazam olmadı çok şükür..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
orta okulda başladığım mopedleri saymazsak Motor hayatıma 15 yaımda MZ'imle başladım Elhamdülillah geçtiğimiz aylarda iki kez düştüm biri çamurda kaydırdım birinde de hayvanın biri asfaltta top oynarken üstüme attı topu öylelikle yani.Ama ikisinde de hiçbişe olmadı ayrıca korumalarım yokken üstümde zaten ondan sonra korumasız çıkmaz oldum.Düşüp kalkmasınıda bilmek gerekiyo yerine göre
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
13-14 yaşlarında Mobilet 40 lı yaşlarda scuter 50 den sonra yani şimdide chopper surmeye başladım 54 yaşıma 17 eylülde girdim ve aynı gun motorsiklet fark sınavına baş vurdum 35 yıl önce yine yani yaşım tutar tutmaz 17 eylül 1972 de araba kullanabılmek için ehliyet almaya müracaat etmiştim bu kez motor sınavına girmek için yaş problem olmadı ) birazdaha gecıksem belkı problem olabilirlerdi bu kezde ust sınırı zorladık yanii
Ankette yaş sınırırı 17 olmalıydı demiş bazı arkadaşlar ama bızım gıbı dınozorları hesaba katmamış ben 17 yaşında iken motorsıklete bınmek için ozel motor eğitimi ve sınavı yapılmıyordu amatör profesyonel ve ağır vasıta ehliyetleri vardı bunlardan herhangi birine sahip olan mororsıklete de binebiliyordu kaldıkı o zamanlar kımın ehlıyetı vardıki
Motor'la tanışma ilkolarak kucukyasta yani 7 8 yaslarında Büyükamcamın java ceylanla basladı ozamanlar üstüne binip motorculuk oynuyordum bu motor hevesim büyükamcama çekmişim amcamda köyde küçükken elinii yumruk gıbı sıkar aann ann die bagırıp dururmus Asıl Kullanmam motoru 14yasında oldu. Ayvalık'ta Dayımın Honda İnnova tipi Motorla tanıştım İlk gezim sahıl boyunda ve mükemmel bir zevk heyecan oldu hiç üstünden ınmek ıstemedım hep gezmek ıstedım.Durumlardan dolayı haliylen bir süre ara verdik Motor sevgısın e de bu yıl tekrardan ve daha fazla heeyecan ve Aşkla başladı Allah nasıp kısmet ederse bu haziran ayına alacam inşallah Allah Herkese BU Motor sevdasını aşılasın (Amin)
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
20 (bu 25 karakteri çıkartaanınnnnnnn motoru bosulsun)
17 .......................
Geçen ay 300 cc'lik kurye arkadaşımın MZ motoru ile 5 dakikalık turlama ile başladım.Ardından yarım saatlik suzuki burgman 150 sürdüm ve dururken elile yanlışlıkla gaz verip duvara geçmemle beraber o son sürüşüm oldu Şimdi B ehliyetin direksiyon sınavından sonra A2 için gireceğim ve de hayırlısı ile yazılı sınavdan sonra Honda Titan'da ders alıp ocak sonu şubat başları gibi honda beat ya da CBR 125 r'me kavuşacağım
15 yaşımda pejo 103 ile başlamıştım
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
eskiden arada bir kullanıyordum. 50 yaşına gelince emekli oldum.Ve sıfır bir motor aldım. 16000.km deyim çoğu uzun yol torbalıda oturuyorum.uğrayın çayımı için.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)